Waar doen ze het van?
Waar doen ze het van?

Waar doen ze het van?

Hoe je rijk wordt. En blijft.

Hoe word je rijk? En hoe blijf je het? Erica Verdegaal haalt je over om vandaag nog werk van je rijkdom te maken. Je zult ontdekken dat rijk zijn is weggelegd voor iedereen. En dus zeker voor jou.

Auteur

Erica Verdegaal

Spreker

Renée Postma

Speelduur

3 uur 46 min

€ 9,99

Beschrijving

Rijk worden is de geheime droom van velen. Maar hoe word je rijk? En hoe blijf je het?
Misschien stel je die vragen liever niet. Rijkdom is toch iets voor loterijwinnaars, erfgenamen, veelverdieners en gierigaards? Maar dat is lariekoek! Deskundigen, wetenschappers en miljonairs weten al lang hoe je rijk wordt en hoeveel geld je daarvoor nodig hebt.
Erica Verdegaal haalt je over om vandaag nog werk van je rijkdom te maken. Dat gaat natuurlijk niet helemaal vanzelf. Je moet keuzes maken, en vooral: je moet het écht willen. Ook daarmee helpt Verdegaal je stap voor stap en enthousiast op weg. Je zult ontdekken dat rijk zijn is weggelegd voor iedereen. En dus zeker voor jou.

Details

Imprint

Bookora

Uitgever

Bookora Media B.V.

Publicatiedatum

20 mei 2020

ISBN

9789462552753

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 46 min

Bestandsgrootte

311 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Drs. ing. Erica Verdegaal heeft zich als econoom en publicist ontwikkeld tot Nederlands bekendste personal finance expert. Ze schrijft columns, artikelen en boeken over persoonlijke geldzaken voor tal van bekende kranten, tijdschriften en online media.

Meer spreker Renée Postma Bekijk alles

Ann Sophia

Ann Sophia

Lucia Douwes Dekker

€ 14,95