De legende van de Vuurvogel
De legende van de Vuurvogel

De legende van de Vuurvogel

Op een barre winterdag vindt Ravian een prachtig gekleurde veer. Het kan niet anders, of dit is de magische veer van de Vuurvogel, uit de legende...

Auteur

Femke Dekker

Spreker

Stijn Westenend

Speelduur

3 uur 38 min

€ 9,99

Beschrijving

Op een barre winterdag vindt Ravian een prachtig gekleurde veer. Het kan niet anders, of dit is de magische veer van de Vuurvogel, uit de legende. Volgens die legende moet de vinder van de veer hem naar de Gele Steen brengen, ver weg in de bergen. Alleen dan zal zijn dorp voorspoed en geluk krijgen. Ravian komt uit een arm dorp en zijn zusje is doodziek. Er zit niets anders op dan de tocht vol beproevingen te ondernemen. In het geheim verlaat hij zijn dorp. Al gauw komt hij erachter hoe zwaar en moeilijk de tocht is. Magische wezens en kwaadwillende mensen; gevaar ligt overal op de loer. Maar er komen ook bijzondere en wonderlijke dingen op zijn pad. Zal het Ravian lukken alle beproevingen te doorstaan en de magische veer naar de Gele Steen te brengen?

Details

Imprint

Bookora

Uitgever

Bookora Media B.V.

Publicatiedatum

4 juni 2020

ISBN

9789462552937

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 38 min

Bestandsgrootte

300 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Femke Dekker weet nog precies waar en wanneer ze gegrepen werd door het verhaal. Tien jaar was ze. Ze zat in een klas met nog drieëntwintig kinderen. Ze kregen een schrift, een groot schrift, met een gele kaft met blauwe letters. Daarin kwam haar eerste verhaal: Het zwarte masker en zijn bende. Dat verhaal is het begin van alles. Daarna kwamen al die andere verhalen, een voor een of tegelijk. Verhalen die ze heeft geschreven, verhalen die ze nooit heeft afgemaakt, verhalen waar ze nooit aan is begonnen. En toen was er die ene uitgeverij die haar boek wilde uitgeven. Twintig jaar na haar eerste verhaal, kwam Femkes eerste boek: Joris en de Zonneprinses. Daarna volgden nog veertien kinderboeken bij diezelfde uitgeverij. Nu is ze wat ze altijd hoopte te worden: schrijfster.

Meer auteur Femke Dekker Bekijk alles

Hippe heksen en toffe tovenaars

Hippe heksen en toffe tovenaars

Karine Jekel, Will Kranendonk

€ 9,99

Meer spreker Stijn Westenend Bekijk alles

Waarom natuur goed voor je hersenen is
€ 14,99
De Libië tactiek

De Libië tactiek

Joel C. Rosenberg

€ 16,99
100 Gelukkige dagen

100 Gelukkige dagen

Fausto Brizzi

€ 14,99
Hoe kun je Gods stem verstaan?
€ 14,99