Luistervoorbeeld

Psychologische veiligheid

Zo vorm je vrijmoedige teams
Auteur Hans van der Loo, Joriene Beks
Voorlezer Hans van der Loo
Speelduur 2u 31m 12s
€ 9,99

Beschrijving

Het best bewaarde geheim om teams vleugels te geven? Psychologische veiligheid. Het zorgt voor een klimaat waarin onderling vertrouwen gekoppeld wordt aan vrijmoedigheid en het verlangen om verschil te maken. En waarin je ook in verwarrende tijden samen kunt overleven en aan de weg blijft timmeren.
Psychologische veiligheid geeft medewerkers het gevoel erbij te horen, moedigt ze aan hun mening te uiten, gemaakte fouten openlijk te bespreken en veelbelovende ideeën aan te dragen. Het leidt tot aantoonbare verbeteringen in eigenaarschap, samenwerking, leren, creativiteit en presteren.
Op basis van jarenlange praktijkervaring en een brede kennis van de wetenschappelijke literatuur geven Hans van der Loo en Joriene Beks praktisch toepasbare handvatten om zelf en met je team stap voor stap toe te groeien naar een psychologisch veilig én vlammend werkklimaat. Ontdek de escape uit angstculturen en ontdoe je van ‘veiligheidsvreters’.
'Psychologische veiligheid' is een inspirerend en praktisch hulpmiddel voor leidinggevenden, professionals, adviseurs, coaches en trainers.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 17 juni 2020
ISBN 9789462552968
Taal Nederlands
Speelduur 2u 31m 12s
Bestandsgrootte 208 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Hans van der Loo
Hans van der Loo

Hans van der Loo (1954) is expert op het gebied van energiek veranderen. Als adviseur, publicist en spreker richt hij zich op het bevorderen van de kracht waarmee mensen, teams en organisaties in beweging te komen teneinde om uitzonderlijke prestaties te realiseren. Dat doet Hans vanuit betterday. Dit bureau, waar Hans mede-oprichter en mede-eigenaar van is, specialiseert zich in heldere cultuuranalyses, de realisatie van krachtige gedragsveranderingen en gewenste prestatieverbeteringen.

Hans van der Loo is schrijver van bestsellers als Waar haal je de energie vandaan?, Kus de visie wakker, Musk Mania (de vijf waanzinnige succesprincipes van Elon Musk), We hebben er zin in, Energy Boost en Vaart maken.

Toon aanbod