De psychologie van het onderhandelen
De psychologie van het onderhandelen

De psychologie van het onderhandelen

De beste strategieën om elke onderhandeling naar je hand te zetten

Onderhandelingsexpert George van Houtem weet als geen ander hoe mensen zich gedragen tijdens een onderhandeling. In dit boek zet hij de belangrijkste psychologische mechanismen op een rij.

Auteur

George van Houtem

Spreker

George van Houtem

Speelduur

3 uur 47 min

€ 14,99

Beschrijving

Onderhandelingen win je niet met rationele argumenten. Je krijgt alleen je zin als je gebruikmaakt van de juiste psychologische inzichten. In dit boek lees je welke strategieën het beste werken.

Tijdens een onderhandeling wordt je mensenkennis continu op de proef gesteld. Hoe goed ben jij in staat om te beoordelen wat jouw gesprekspartners denken en doen. Zijn ze geïnteresseerd in je voorstel? Hoeveel willen ze bieden? Zijn ze serieus, of wordt er een spelletje met je gespeeld?

Onderhandelingsexpert George van Houtem weet als geen ander hoe mensen zich gedragen tijdens een onderhandeling. In dit boek zet hij de belangrijkste psychologische mechanismen op een rij die jou en je gesprekspartners bewust en onbewust beïnvloeden. Ontdek hoe je andere mensen kunt beïnvloeden met framing, maak kennis met het ankereffect en tientallen andere beproefde strategieën.

Details

Imprint

Bookora

Uitgever

Bookora Media B.V.

Publicatiedatum

26 juni 2020

ISBN

9789462553071

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 47 min

Bestandsgrootte

312 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

George van Houtem is vennoot van Holland Consulting Group en mededirecteur van het HCG Onderhandelingsinstituut. Hij begeleidt onderhandelingen, bemiddelt bij conflicten en traint en coacht op onderhandelingsvaardigheden en –technieken.