Het leven, dat is pas topsport!
Het leven, dat is pas topsport!

Het leven, dat is pas topsport!

In 7 stappen zakelijk winnen zonder privé te verliezen

Wil je meerdere topprestaties leveren en die doelen op een energieke en relaxte manier bereiken? Ontdek hoe de peakperformancemethode van Sanne van Paassen voor jou kan werken.

Auteur

Sanne van Paassen

Spreker

Sanne van Paassen

Speelduur

5 uur 52 min

€ 12,99

Beschrijving

Eenmaal een topprestatie leveren kan iedereen. Maar meerdere topprestaties leveren en die doelen op een energieke en relaxte manier bereiken, is een heel ander verhaal. Heb jij vaak excuses waarom je doelen voor de eindstreep sneuvelen? Of lukt het je alleen om te presteren als je je relatie, gezin en sociale leven op een laag pitje zet? Dan is het tijd voor een andere aanpak!

Wereldbekerwinnares veldrijden Sanne van Paassen dacht dat ze aan topsport deed – tot ze haar succesvolle sportcarrière beëindigde en werk maakte van haar missie om anderen te helpen topprestaties te leveren. Toen kwam zij erachter dat het ‘gewone’ leven pas écht topsport is. Vanaf het moment dat ze de tools en technieken vanuit haar sportcarrière ging toepassen in het dagelijks leven, merkte ze dat ze meer energie kreeg en dat haar bedrijf succesvoller werd – moeiteloos en sneller dan verwacht. Op basis van die tools en technieken ontwikkelde Sanne haar unieke peakperformancemethode. In dit boek lees je hoe de peakperformancemethode ook voor jou kan werken.

• Overzichtelijk 7-stappenplan om zakelijk te winnen zonder privé te verliezen.
• Inclusief interviews met bekende topsporters als Nicolien Sauerbreij, Thomas Dekker en Femke Heemskerk.

‘Zakelijk winnen zonder privé te verliezen, wie wil dat nou niet? Met dit boek geeft Sanne je alle inzichten, tools en strategieën in handen om dit te bereiken. Het is praktisch geschreven en het geeft een verfrissende kijk op topprestaties. Lezen dus!’ – Floris Wouterson, auteur van de bestseller Superslapen en slaap performance coach

‘Sanne van Paassen beschrijft haar verhaal over de balanceeract van de volharding, de focus en het geloof in jezelf om iedere keer weer tot een topprestatie te komen.’ – Danny Nelissen, voormalig professioneel wielrenner

Details

Imprint

Bookora

Uitgever

Bookora Media B.V.

Publicatiedatum

3 juli 2020

ISBN

9789462553101

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 52 min

Bestandsgrootte

483 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën