Remote leiderschap
Remote leiderschap

Remote leiderschap

Effectief leidinggeven op afstand

Thuiswerken dwingt organisaties om hun manier van werken drastisch te veranderen. Cultuur en leiderschap spelen daarbij een belangrijke rol. 'Remote leiderschap' schetst de toekomst van ons werk.

Auteur

Arjen Banach

Spreker

Arjen Banach

Speelduur

2 uur 47 min

€ 9,99

Beschrijving

Werken op afstand is meer en meer de norm en heeft blijvend een prominente plaats in ons werkende leven gekregen. Het thuiswerken op grotere schaal dwingt organisaties om hun manier van werken drastisch te veranderen. Cultuur en leiderschap spelen daarbij een belangrijke rol. Remote leiderschap is een boek met visie en schetst de toekomst van ons werk.

Want: hoe ga je om met verandering, houd je verbinding, draagt iedereen bij aan vernieuwing, weet je van elkaar wat er speelt?

Remote leiderschap laat zien dat werken op afstand geen technologische uitdaging is, maar een uitdaging op gebied van organisatiecultuur. De technologie om je bedrijf door te laten gaan, is altijd voor handen. Veel belangrijker is de vraag of de cultuur en het leiderschap het aan- kunnen. Succesvol remote kunnen werken is kortom een leiderschapsvraagstuk. Hoe je dat aanpakt, lees je in dit boek.

Inhoud
Waarom dit boek?
Remote werken: tijdelijke noodzakelijkheid of onvermijdelijke toekomst?
Radicale transparantie
Experimenteren
Meet frequent
Outputgericht
Talentgedreven
Engage
Hoe nu verder ...

Details

Imprint

Bookora

Uitgever

Bookora Media B.V.

Publicatiedatum

13 juli 2020

ISBN

9789462553217

Taal

Nederlands

Speelduur

2 uur 47 min

Bestandsgrootte

229 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Arjen Banach is gepassioneerd organisatiefuturoloog en veelgevraagd spreker, ook in de media. De thema’s waar hij voor warmloopt zijn verandering en innovatie, werkgeluk en duurzame inzetbaarheid. Hij laat keer op keer zien dat veranderingen wel degelijk kunnen slagen en maakt abstracte thema’s concreet.

Arjen inspireert medewerkers en managers met zijn verfrissende en vernieuwende kijk op hoe toekomstgerichte bedrijven zijn georganiseerd. Onlangs werd hij uitgeroepen tot een van de meest veelbelovende sprekers van Nederland.