Mr. Stone
Mr. Stone

Mr. Stone

Wanneer Logan Stone een vrouw redt, staat hij verder niet al te lang bij haar stil. Maar als Pilar Bailey opnieuw in zijn leven verschijnt, kan hij niet langer ontkennen dat er iets broeit tussen hen.

Serie

Mister serie deel 1

Auteur

Lis Lucassen

Sprekers

Donna Vrijhof, Kevin Hassing

Speelduur

9 uur 2 min

€ 12,99

Beschrijving

Mr. Stone is deel 1 uit de Mister serie.
Hoe hard kun je vallen voor een man, wiens hart toebehoort aan een ander? Wanneer Logan Stone een stuntelige dame redt die zich letterlijk op glad ijs heeft begeven, staat hij verder niet al te lang stil bij deze exotische brunette. Maar als Pilar Bailey door inmenging van een van zijn broers, opnieuw in zijn leven opduikt als etiquettecoach, kan Logan niet langer ontkennen dat er iets broeit tussen hen. Een knetterende aantrekkingskracht waaraan hij geen weerstand kan bieden. En hoewel zijn hart nog altijd toebehoort aan zijn eerste liefde, kan hij Pilar niet vergeten. Logan doet Pilar een voorstel: Eén nacht. Meer kan en wil hij haar niet bieden. Maar is één nacht genoeg? Niet voor Pilar, die na een teleurstellende ervaring met haar leugenachtige ex, Miami ontvluchtte om een nieuwe start te maken in Seattle. En hoewel Pilar absoluut niet van plan is om te concurreren met een geest uit zijn verleden, lukt het haar maar niet Logan uit haar hoofd te zetten. Zelfs niet als hij haar duidelijk maakt dat hij haar niet meer kan bieden dan één nacht vol passie, omdat zijn gebroken hart nog altijd toebehoort aan een ander. Mr. Stone is het eerste deel uit de Mr. Serie van Lis Lucassen. Het is tevens het eerste deel uit de serie rondom de vijf Stone-broers.

Details

Imprint

Bookora

Uitgever

Bookora Media B.V.

Publicatiedatum

21 augustus 2020

ISBN

9789462553514

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 2 min

Bestandsgrootte

744 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Lis Lucassen (pseudoniem van Olga Hoekstra) is de eerste Nederlandse New Adult-auteur. Ze schreef met Hitte het eerste deel in de succesvolle Hitte-serie. Inmiddels zijn haar boeken vertaald in het Duits.

Meer auteur Lis Lucassen Bekijk alles

Misverstand in de urban jungle
€ 8,99
Grenzeloos

Grenzeloos

Lis Lucassen

€ 14,99
Genadeloos

Genadeloos

Lis Lucassen

€ 14,99
Misverstand in de middle of nowhere
€ 14,99

Meer spreker Donna Vrijhof Bekijk alles

Het hotel in de wolken
€ 5,99
Bridget Jones' baby: de dagboeken
€ 7,99
€ 9,99
Bridget Jones: mad about the boy
€ 16,99

Meer spreker Kevin Hassing Bekijk alles

Verloren pelgrim
€ 12,99

Vers bloed

Nicole Arend

€ 14,99
Het lijk in de baai

Het lijk in de baai

Josh Lanyon

€ 8,99
Autumnville

Autumnville

Rick Meijer

€ 12,99