Ik ben er helemaal klaar mee
Ik ben er helemaal klaar mee

Ik ben er helemaal klaar mee

Een handleiding voor medewerkers, teams en organisaties die wel wat energie kunnen gebruiken

Het zou veel beter gaan in organisaties als iedereen 's ochtends fluitend aan de slag zou gaan, stellen de auteurs. Ze onderzochten de energiehuishouding van honderden organisaties en medewerkers.

Auteurs

Marcel van Wiggen, Frits Galle, Gerard Vriens

Spreker

Marcel van Wiggen

Speelduur

3 uur 18 min

€ 12,99

Beschrijving

Sommige mensen vinden hun werk echt leuk. Dit zijn de bruistabletten die energie krijgen van hun werk en anderen stimuleren. Jammer genoeg zijn er ook ventieltrekkers, dimmers en in-de-put-denkers die tussen negen en vijf energie verliezen. Bij welke groep hoor jij?
Het zou veel beter gaan in organisaties als iedereen 's ochtends fluitend aan de slag zou gaan, stellen de auteurs. Ze onderzochten de energiehuishouding van honderden organisaties en duizenden medewerkers en ontdekten de factoren die van invloed zijn op het werkplezier en de resultaten.
Volgens de auteurs zijn er drie knoppen waar je aan moet draaien. Lees hoe je dwarsliggers confronteert met hun asociale gedrag, energielekken in de organisatie herkent en erachter komt of jij een deel bent van het probleem of van de oplossing.

Details

Imprint

Bookora

Uitgever

Bookora Media B.V.

Publicatiedatum

26 augustus 2020

ISBN

9789462553545

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 18 min

Bestandsgrootte

272 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Marcel van Wiggen is eigenaar van trainings- en adviesbureau PER4MANCE. Na een carrière als manager in het bedrijfsleven ontdekte hij zijn talent als trainer en coach. Samen met zijn collega’s helpt hij leidinggevenden, teams en individuen om meer uit zichzelf te halen.


Frits Galle (1959) is getrouwd met Ilse en vader van Youp. Hij helpt graag leidinggevenden, teams en individuen om meer uit zichzelf te halen. Anderen laten groeien en organisaties succesvol laten functioneren zijn de passies waar hij energie van krijgt.Gerard Vriens (1967) is gelukkig getrouwd en vader van Peder en Veerle. Zijn motto is ‘Maak er wat moois van’. Als coach en trainer is hij graag een luisterend oor, met als doel mensen (terug) in hun kracht te zetten.