Op jacht naar de perfecte klant
Op jacht naar de perfecte klant

Op jacht naar de perfecte klant

Marketinglessen van VanMoof, AFAS, Messagebird, BALR. en meer

Hoe growth marketing, influencers en buyer personas jou kunnen helpen bij het versnellen van de groei van je onderneming leer je in Op jacht naar de perfecte klant.

Serie

Auteurs

Alex van der Hulst, Team Sprout

Spreker

Philip Bueters

Speelduur

2 uur 50 min

€ 9,99

Beschrijving

Groeiondernemers met ambitie zetten in op state of the art marketing. Daarin draait alles om de klant, een perfecte product-marketfit, een sterke boodschap via de juiste kanalen en data, zoveel mogelijk data. Hoe growth marketing, influencers en buyer personas jou kunnen helpen bij het versnellen van de groei van je onderneming leer je in Op jacht naar de perfecte klant.
De makers van Sprout bieden een compacte gids met praktisch toepasbare wetenschappelijke inzichten en de nieuwste tools en methodes. Maar ook de oprichters achter bekende namen als VanMoof, Magioni, AFAS en Messagebird delen hoe zij scoren met marketing. Samen met de groeiexperts van nlgroeit, EYnovation, GoFastForward en Erasmus Centre for Entrepreneurship laat Sprout zien hoe je de perfecte klant verleidt.

Details

Imprint

Bookora

Uitgever

Bookora Media B.V.

Publicatiedatum

2 september 2020

ISBN

9789462553590

Taal

Nederlands

Speelduur

2 uur 50 min

Bestandsgrootte

234 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Startups, scaleups en vooruit - de incidentele f*ckups, ze staan allemaal op de radar van Sprout, het ondernemersplatform dat de verhalen achter succesvolle ondernemers vertelt en de lessen van hun mislukkingen deelt. Omdat Sprout gelooft dat vernieuwende ondernemers zorgen voor een betere wereld willen we ze daarbij helpen, met kennis, inspiratie en een netwerk van gelijkgestemde, ambitieuze groeiondernemers.