Klaagvrije Maandag
Klaagvrije Maandag

Klaagvrije Maandag

7 sleutels voor een rijker leven

Wat zou er gebeuren als je niet meer zou klagen? Sandra Brandt ervoer dat ze proactiever werd en leerde leven in flow. In dit boek deelt ze haar ervaringen en kennis.

Auteur

Sandra Brandt

Spreker

Sandra Brandt

Speelduur

4 uur 46 min

€ 9,99

Beschrijving

Klagen doen wij Nederlanders allemaal. Is het niet over het weer, de politiek, de NS, het werk of de buren, dan is het wel over anderen die klagen. Je wordt er soms doodmoe van. Van al die anderen die klagen. Toch?
Dat vond Sandra Brandt ook, tot ze doorkreeg dat ze met klagen over klagers exact hetzelfde deed. Ze vroeg zich af wat er zou gebeuren als ze niet meer zou klagen. Eén dag maar. Maandag. En ze nodigde anderen uit hetzelfde te doen. De klaagvrije maandag werd een hit op sociale media. Een interview met Giel Beelen maakte veel los, #klaagvrijemaandag werd trending topic op Twitter, en haar bereik op Facebook groeide tot 3 miljoen. Ongelooflijk veel mensen gingen, allemaal op hun eigen manier, met klaagvrije maandag aan de slag. Blijkbaar had ze een punt te pakken…
Sandra is blijven zoeken naar alternatieven voor klagen en dat geeft een rijk leven: ze is proactiever, heeft een bijzonder waardevol netwerk en leerde leven in flow. Dat gunt ze iedereen; daarom deelt ze in dit boek vol overtuiging haar ervaringen en kennis. Na één klaagvrije maandag wil je nooit meer stoppen!

Details

Imprint

Bookora

Uitgever

Bookora Media B.V.

Publicatiedatum

2 september 2020

ISBN

9789462553606

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 46 min

Bestandsgrootte

394 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Sandra Brandt is Klaagvrij Expert, trainer/coach en moeder van drie kinderen. Het is haar missie om mensen klaagvrijer te maken. Dat doet ze voor bedrijven middels Inspiratietour voor teams. Ze geeft daarnaast ook podium aan mensen die zich niet langer willen laten verleiden tot slachtofferschap. De interviews van hart tot hart zijn te horen in haar radioprogramma Het Heldere Uur, de Klaagvrij Leven Podcast en te lezen in het Klaagvrij Leven Magazine. Ze biedt hiermee hoop, troost en inspiratie.