Het geheim van Montserrat
Het geheim van Montserrat

Het geheim van Montserrat

In dit vervolg op 'De Verborgen waarheid' blijkt dat het eeuwenoude boek dat de geheimzinnige kloosterorde Ordo Vox Populi behandelt, aanwijzingen bevat over nog veel meer geheimen. Verschillende partijen proberen elk op hun eigen, soms gruwelijke, wijze te achterhalen wat de betekenis van deze geschriften is. Onthullende documenten en oude vijanden blijken een gevaarlijke combinatie te vormen.

Auteur

Alexander Cammans

Spreker

Peter van Oosterum

Speelduur

13 uur 4 min

€ 16,50

Beschrijving

In dit vervolg op De Verborgen waarheid blijkt dat het eeuwenoude boek dat de geheimzinnige kloosterorde Ordo Vox Populi behandelt, aanwijzingen bevat over nog veel meer geheimen. Verschillende partijen proberen elk op hun eigen, soms gruwelijke, wijze te achterhalen wat de betekenis van deze geschriften is. Onthullende documenten en oude vijanden blijken een gevaarlijke combinatie te vormen.

Daar komen ook Rachel en Ruud achter, de ontdekkers van de geschriften. Als het jonge koppel verder verstrikt raakt in de verbeten strijd tussen het Vaticaan en Roma zigeuners, dreigen ze te worden verzwolgen in een spiraal van geweld. Ze vluchten naar Spanje, waar onverwachte bondgenoten, sporen die leiden naar het illustere Rennes-le-Château en het temperament van de Roma zorgen voor een snijdende spanning.

Binnen de berg waarop het klooster van Montserrat is gebouwd, komt het tot een ultieme confrontatie. Doden vallen om het daar begraven geheim, dat de wereld zou schokken, te onthullen of juist te beschermen. Rachel en Ruud moeten boven hun eigen karakter uitstijgen om het geheim van Montserrat te ontrafelen. Maar tegen welke prijs?

Details

Imprint

Schrijverspunt

Uitgever

Schrijverspunt (digitaal)

Publicatiedatum

22 november 2019

ISBN

9789462664104

Taal

Nederlands

Speelduur

13 uur 4 min

Bestandsgrootte

719 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur


Meer auteur Alexander Cammans Bekijk alles

De verborgen waarheid

De verborgen waarheid

Alexander Cammans

€ 16,50

Meer spreker Peter van Oosterum Bekijk alles

De schoen van Koeman

De schoen van Koeman

Gé Peeters

€ 15,50
De zoektocht van Durantes
€ 12,50
De laatste zomerdag

De laatste zomerdag

Marsha van Zanten

€ 13,95
De tegen bewijslast strijdende delinquent
€ 16,50