Luistervoorbeeld

Het geheim van Montserrat

Auteur Alexander Cammans
Spreker Peter van Oosterum
Speelduur 13u 4m 54s
€ 16,50

Beschrijving

In dit vervolg op De Verborgen waarheid blijkt dat het eeuwenoude boek dat de geheimzinnige kloosterorde Ordo Vox Populi behandelt, aanwijzingen bevat over nog veel meer geheimen. Verschillende partijen proberen elk op hun eigen, soms gruwelijke, wijze te achterhalen wat de betekenis van deze geschriften is. Onthullende documenten en oude vijanden blijken een gevaarlijke combinatie te vormen.

Daar komen ook Rachel en Ruud achter, de ontdekkers van de geschriften. Als het jonge koppel verder verstrikt raakt in de verbeten strijd tussen het Vaticaan en Roma zigeuners, dreigen ze te worden verzwolgen in een spiraal van geweld. Ze vluchten naar Spanje, waar onverwachte bondgenoten, sporen die leiden naar het illustere Rennes-le-Château en het temperament van de Roma zorgen voor een snijdende spanning.

Binnen de berg waarop het klooster van Montserrat is gebouwd, komt het tot een ultieme confrontatie. Doden vallen om het daar begraven geheim, dat de wereld zou schokken, te onthullen of juist te beschermen. Rachel en Ruud moeten boven hun eigen karakter uitstijgen om het geheim van Montserrat te ontrafelen. Maar tegen welke prijs?

Details

ImprintSchrijverspunt
UitgeverSchrijverspunt (digitaal)
Publicatiedatum 22 november 2019
ISBN 9789462664104
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 13u 4m 54s
Bestandsgrootte 719 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.