Luistervoorbeeld

Dromen over moord

Auteur Cora Sanders
Spreker Peter van Oosterum
Speelduur 15u 30m 5s
€ 16,50

Beschrijving

De twaalfjarige Clara zwerft samen met haar Belgische moeder Annelotte door Europa. Wanneer Annelotte overlijdt, komt aan dat bestaan drastisch een einde.
Clara's Nederlandse vader, die ze alleen kent van sporadische bezoeken, vangt haar op en ze wordt liefdevol in zijn familie opgenomen. Omdat ze op een afwijkende manier op de dood van haar moeder reageert, is de plotseling veranderde situatie voor niemand gemakkelijk.
De bezorgdheid van de familie neemt toe, wanneer duidelijk wordt dat Clara een nogal duistere, bovennatuurlijke gave heeft, waar Clara zelf haar ogen voor sluit.
Daar komt zes jaar later verandering in, wanneer ze op zoek gaat naar vergeten herinneringen en in België betrokken raakt bij een verdwijningszaak. Ze wordt genadeloos met haar gave geconfronteerd en dat leidt tot dramatische gebeurtenissen, waarbij niet alleen haar jeugdjaren tot leven komen, maar ook duidelijk wordt wat er achter haar bijzondere talent verborgen ligt.
Een spannend verhaal met een ongewoon einde over omgaan met dood en doodgaan, trauma, vooroordelen, familie, bovennatuurlijke gaven en gebeurtenissen.

Winnaar Schrijverspunt Stimuleringsprijs 2015

Details

ImprintSchrijverspunt
UitgeverSchrijverspunt (digitaal)
Publicatiedatum 11 oktober 2019
ISBN 9789462664180
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 15u 30m 5s
Bestandsgrootte 852 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Cora Sanders (1961) heeft al van jongs af aan een grote interesse in esoterie (de niet zintuiglijk waarneembare aspecten van de werkelijkheid) en psychologie (het begrijpen van de interne processen die de basis zijn van ons gedrag). In haar debuutroman worden twee zaken verweven tot een spannende thriller.

Toon aanbod