Dromen over moord
Dromen over moord

Dromen over moord

Een esoterische, spannende thriller over een meisje met een bijzondere bovennatuurlijke gave

Auteur

Cora Sanders

Spreker

Peter van Oosterum

Speelduur

15 uur 30 min

€ 16,50

Beschrijving

De twaalfjarige Clara zwerft samen met haar Belgische moeder Annelotte door Europa. Wanneer Annelotte overlijdt, komt aan dat bestaan drastisch een einde.
Clara's Nederlandse vader, die ze alleen kent van sporadische bezoeken, vangt haar op en ze wordt liefdevol in zijn familie opgenomen. Omdat ze op een afwijkende manier op de dood van haar moeder reageert, is de plotseling veranderde situatie voor niemand gemakkelijk.
De bezorgdheid van de familie neemt toe, wanneer duidelijk wordt dat Clara een nogal duistere, bovennatuurlijke gave heeft, waar Clara zelf haar ogen voor sluit.
Daar komt zes jaar later verandering in, wanneer ze op zoek gaat naar vergeten herinneringen en in België betrokken raakt bij een verdwijningszaak. Ze wordt genadeloos met haar gave geconfronteerd en dat leidt tot dramatische gebeurtenissen, waarbij niet alleen haar jeugdjaren tot leven komen, maar ook duidelijk wordt wat er achter haar bijzondere talent verborgen ligt.
Een spannend verhaal met een ongewoon einde over omgaan met dood en doodgaan, trauma, vooroordelen, familie, bovennatuurlijke gaven en gebeurtenissen.

Winnaar Schrijverspunt Stimuleringsprijs 2015

Details

Imprint

Schrijverspunt

Uitgever

Schrijverspunt (digitaal)

Publicatiedatum

11 oktober 2019

ISBN

9789462664180

Taal

Nederlands

Speelduur

15 uur 30 min

Bestandsgrootte

852 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Cora Sanders (1961) heeft al van jongs af aan een grote interesse in esoterie (de niet zintuiglijk waarneembare aspecten van de werkelijkheid) en psychologie (het begrijpen van de interne processen die de basis zijn van ons gedrag). In haar debuutroman worden twee zaken verweven tot een spannende thriller.

Meer spreker Peter van Oosterum Bekijk alles

Arthur Groeneveld

Arthur Groeneveld

Erik Hilgers

€ 18,95
De afvalmonsters

De afvalmonsters

Bastian Volt

€ 10,95
Het strand

Het strand

Jeany Bijloo

€ 12,50
Sedili

Sedili

Bastiaan van Wersch

€ 16,50