Luistervoorbeeld

Gewoon ongehoord

Gestolen symfonieën en gestoorde componisten - klassieke muziek is voor iedereen
Auteur Jules van Hessen
Spreker Jules Van Hessen
Speelduur 1u 37m 1s
€ 14,95

Beschrijving

Een uniek en leerzaam luistercollege van dirigent Jules van Hessen voor iedereen die van muziek houdt, ondersteund met vele muziekfragmenten, uitgevoerd door het Philips Symfonie Orkest, het Philips' Philharmonisch Koor en Rié Tanaka (piano). Over Bach, Mozart, Schumann: waren het gewone mensen of zat er bij deze genieën wellicht een steekje los? Wat ís muziek eigenlijk; alles over de vier T's en hoe dat in een uitvoering heel erg mis kan gaan. Over gestolen werk en suspense in symfonieën. Met aan het slot een verhelderend kijkje - samen met de dirigent - achter de schermen van de concertzaal. Jules van Hessen (1959) is dirigent van het Philips Symfonie Orkest en het Nederlands Theaterorkest. Hij dirigeerde vrijwel alle Nederlandse orkesten en is als gastdirigent actief over de hele wereld, van Duitsland, Italië, Frankrijk en Oostenrijk tot aan Egypte, Mexico en China. Regelmatig is hij te horen in het muziekprogramma Viertakt (NPS) op Radio 4. Verder geeft hij presentaties over leiderschap, teamwork en dirigeren.

Details

ImprintLuisterWijs
UitgeverSchrijverspunt (digitaal)
Publicatiedatum 31 januari 2022
ISBN 9789462665705
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 37m 1s
Bestandsgrootte 76 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jules van Hessen

Jules van Hessen (1959) is dirigent van het Philips Symfonie Orkest en het Nederlands Theaterorkest. Hij dirigeerde vrijwel alle Nederlandse orkesten en is als gastdirigent actief over de hele wereld, van Duitsland, Italië, Frankrijk en Oostenrijk tot aan Egypte, Mexico en China.

Regelmatig is hij te horen in het muziekprogramma Viertakt (NPS) op Radio 4. Verder geeft hij presentaties over leiderschap, teamwork en dirigeren.

Toon aanbod