Luistervoorbeeld

Vrachtbrief

Zeven minnaressen, zeven brieven, zeven oldtimers en een ontwrichtende nalatenschap
Auteur Miriam Guensberg
Spreker Henk Waaijenberg, Nelleke Dansen
Speelduur 5u 16m 49s
€ 12,99

Beschrijving

Aan de vooravond van de negentigste verjaardag van Louis van Roosgaarde, oud-minister van Veiligheid en Binnenlandse Zaken, neemt kleinzoon Roberto het initiatief tot een groot feest. Het landgoed De Roosgaarde wordt in gereedheid gebracht, de uitnodigingen verstuurd. Maar niet iedereen blijkt te willen komen. Het aanstaande feest brengt van alles in beweging. Welke geheimen zijn er altijd verzwegen, wie zijn de onbekende familieleden die zich opeens aandienen, en is de oude Louis van Roosgaarde wel zo integer als hij altijd deed voorkomen? DE 90STE VERJAARDAG VAN LOUIS VAN ROOSGAARDE is een wervelende familieroman die de lezer tot het einde op het puntje van de stoel zal houden.

Details

ImprintDe Kring
UitgeverUitgeverij De Kring
Publicatiedatum 7 mei 2019
ISBN 9789462971394
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 16m 49s
Bestandsgrootte 470 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Deze toegankelijk geschreven roman schetst op overtuigende wijze een bewogen leven in een bewogen eeuw.' - NBD Biblion

'Guensberg weet feit en fictie op een heel natuurlijke manier met elkaar te verbinden in een heldere, toegankelijke taal en weet de spanningsboog goed vast te houden.' - Hebban.nl


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Miriam Guensberg

Miriam Guensberg (1950) is filosofe en schrijfster. Haar romans zijn door de pers altijd zeer positief ontvangen, ze stonden meerdere malen op de longlist van de Libris Literatuurprijs. Guensberg is de dochter van een in 1908 geboren Poolse jood, wiens leven zwaar beproefd is door de Poolse geschiedenis. De romans POOLSE TRANEN, OOIT en VRACHTBRIEF vormen samen een trilogie, waarin ze steeds andere aspecten van die dramatische geschiedenis belicht. De roman POOLSE TRANEN bereikte de shortlist van de WIZO-Literatuurprijs.

Toon aanbod