Ballingschap
Ballingschap

Ballingschap

In dit betoverende tweede deel van De Verdwenen Steden raakt Sophie bevriend met een mythische gevleugelde eenhoorn en stelt ze haar mysterieuze krachten op de proef. Vindt ze de antwoorden op de vragen die haar leven kunnen redden?

Serie

Auteur

Shannon Messenger

Spreker

Machteld van der Gaag

Speelduur

14 uur 36 min

€ 12,99

Beschrijving

Sophie raakt bevriend met een mythische gevleugelde eenhoorn en stelt haar mysterieuze krachten op de proef in dit betoverende tweede deel van De Verdwenen Steden.

Sophie raakt al aardig gewend aan haar nieuwe leven in de wereld van de Verdwenen Steden. Het helpt dat ze door haar verblijf op Havenveld met zeldzame, bijzondere diersoorten mag werken, waaronder het eerste alihoornvrouwtje, dat contact zoekt met Sophie en alleen haar vertrouwt.

Sophie krijgt de taak om het magische dier te trainen, zodat de alihoorn als een teken van hoop aan de inwoners van de Verdwenen Steden kan worden gepresenteerd. Ze wil heel graag geloven dat alles weer goed is en dat ze nergens meer bang voor hoeft te zijn.

Maar diep in Sophies geheugen zitten nog altijd geheimen verstopt, en voor ze het weet is ze opnieuw in groot gevaar. Ze moet alles op alles zetten om de antwoorden te vinden op vragen die niet alleen haar leven kunnen redden, maar ook dat van een van haar dierbaren...

Details

Imprint

Pelckmans

Uitgever

Pelckmans uitgevers

Publicatiedatum

27 december 2023

ISBN

9789463106542

Taal

Nederlands

Speelduur

14 uur 36 min

Bestandsgrootte

1202 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Meer auteur Shannon Messenger Bekijk alles

De verdwenen steden

De verdwenen steden

Shannon Messenger

€ 12,99

Meer spreker Machteld van der Gaag Bekijk alles

Het testament van de zee
€ 14,99
Geen weg terug

Geen weg terug

Marie-José Verweij

€ 11,99
Madame

Madame

Jacobine van den Hoek

€ 14,99
De verdwenen steden

De verdwenen steden

Shannon Messenger

€ 12,99