Kanaalrat
Kanaalrat

Kanaalrat

In deze tweede bundel van Ingrid van den Oord worden haar overpeinzingen en zaken die ze opmerkt en meemaakt verwerkt. Net als in haar eerste bundel 'Zwarte olijven in honing' maakt ze de lezer deelgenoot.

Auteur

Ingrid van den Oord

Spreker

Ingrid van den Oord

Speelduur

0 uur 35 min

€ 2,99

Beschrijving

In Kanaalrat, de tweede bundel van Ingrid van den Oord, worden haar overpeinzingen en zaken die ze opmerkt en meemaakt verwerkt. Net als in haar eerste bundel Zwarte olijven in honing maakt ze de lezer deelgenoot. Onderwerpen die dwingend worden, maar niet, zoals in haar beeldend werk, in materiaal omgezet kunnen worden, vinden hun weg in ordenen van woorden.

Poëzie geeft kracht vorm en ritme.

Dit luisterboek van de dichtbundel Kanaalrat is door haar zelf ingesproken. Ingrid vertelt je tevens, waarom de bundel deze merkwaardige titel gekregen heeft.

Haar quote: ideeën en gevoelens die zich voordoen als persoonlijk blijken vaak universeel te zijn.

Details

Imprint

Bookora

Uitgever

Bookora Media B.V.

Publicatiedatum

13 april 2017

ISBN

9789463270052

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 35 min

Bestandsgrootte

41 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Ingrid van den Oord (1967) is dichter en beeldend kunstenaar uit Piershil. Het beeldend werk van Ingrid van den Oord kenmerkt zich door een bepaalde manier van vervreemden en door het combineren en afwisselen van biologische abstractie met figuratie.

Hoe verhouden mensen zich tot elkaar en de snel veranderende maatschappij? Hoe gaan mensen om met voortsnellen van tijd, revoluties, digitaal en politiek,sociaal, en met invloed van toepassingen voortkomend uit wetenschap en onderzoek?

Ze werkt veel in hout, dat is voor haar een goed uitdrukkingsmateriaal gebleken maar als een werk, een idee, erom vraagt, wordt er ook met ander materiaal gewerkt. In 2013 heeft ze haar debuut poëziebundel uitgebracht, en in aug 2016 haar tweede bundel.

Op 4 september 2016 is ze gekozen tot dichter van de 'Hoeksche Waard' voor de komende drie jaar.