Profit first
Profit first

Profit first

Een simpel systeem om je bedrijf te transformeren van een cash-eating monster in een money-making machine

'Profit First' is een leuk, praktisch en toegankelijk systeem om je cashflow te managen wat aansluit bij natuurlijk menselijk gedrag.

Auteurs

Mike Michalowicz, Femke Hogema

Spreker

Femke Hogema

Speelduur

3 uur 30 min

€ 14,99

Beschrijving

Profit First is een leuk, praktisch en toegankelijk systeem om je cashflow te managen wat aansluit bij natuurlijk menselijk gedrag. Binnen de Profit First methode is winst geen restje wat hopelijk aan het eind van de rit overblijft; winst neem je bij iedere betaling die je ontvangt!

Altijd winst maken met je onderneming
Hoe zou het zijn als winst niet langer een restje is dat aan het eind van het jaar hopelijk overblijft? Als het in plaats daarvan een bedrag is dat je bij iedere euro die binnenkomt veiligstelt? Zodat je meer winst maakt, meer overhoudt, meer kunt investeren, meer inzicht hebt, betere keuzes kunt maken en meer rust ervaart? Met dit boek geeft Mike Michalowicz je de tools om dit zelf te realiseren.

De Profit first methode
Profit First is een cash management systeem dat de financiële wereld volledig op zijn kop zet. Het veegt de internationale formule Omzet – Kosten = Winst van tafel. In plaats daarvan krijgt winst een prominente plek: Omzet – Winst = Kosten. Dit boek laat zien dat iedere ondernemer vanaf de allereerste dag een financieel succesvol bedrijf kan runnen, door te focussen op winst. Profit First. Begin er vandaag nog mee!

Inhoud
Voorwoord
1 Je bedrijf is een ontembaar, geldverslindend monster
2 De kernprincipes van Profit First
3 Profit First implementeren
4 Bepalen hoe gezond je bedrijf is
5 Allocation percentages
6 Aan de slag met Profit First
7 Reken af met je schulden
8 Geld in je bedrijf vinden
9 Profit First - geavanceerdere technieken
10 De Profit First lifestyle
11 Hoe je zorgt dat het blijft werken
Nawoord

Details

Imprint

Bookora

Uitgever

Bookora Media B.V.

Publicatiedatum

20 april 2017

ISBN

9789463270069

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 30 min

Bestandsgrootte

289 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Mike Michalowicz (1970) is auteur, ondernemer en spreker. Hij schreef bestsellers als The Pumpkin Plan en The Toilet Paper Entrepreneur en runt inmiddels zijn derde miljoenenbedrijf. Eerder was hij columnist voor The Wall Street Journal.Femke Hogema is spreker, trainer en auteur. Ze gelooft ten diepste dat je alleen dán een succesvol bedrijf kunt hebben wanneer je zelf grip op cijfers hebt. In 2007 heeft ze Healthy Finance opgericht. Sindsdien is ze werkzaam als trainer, auteur en spreker. Ze heeft de afgelopen jaren honderden ZZP’ers en MKB’ers getraind in Financieel Bewust Ondernemerschap.

Haar passie voor financiën én communicatie maakt dat ze op een heldere en boeiende manier over financiën spreekt en schrijft. Ze maakt financiën leuk, praktisch en toegankelijk. In 2012 is ze genomineerd tot vrouwelijke ZZP’er van het jaar.