Luistervoorbeeld

Lanceer je bedrijf!

De basis van zakelijk succes
Auteur Bart van den Belt
Voorlezer Bart van den Belt
Speelduur 3u 6m 6s
€ 14,99

Beschrijving

Gefeliciteerd, met de uitreiking van dit papiertje ben je vanaf nu ondernemer! Waarschijnlijk heeft niemand dat ooit tegen je gezegd. Ondernemen leer je niet op school, dat leer je in de praktijk. Maar waar begin je?

Dit luisterboek helpt je om je bedrijf succesvol te lanceren. Voor starters betekent het een goede basis en voor gevorderde ondernemers helpt het om hun bedrijf (en zichzelf) opnieuw uit te vinden. Voor iedere zzp'er of zelfstandig professional die zakelijk succes wil bereiken.

Inhoud
Voorwoord
1. De basis voor zakelijk succes
2. Focus als ondernemer
3. Benoem je diensten
4. Positioneer jezelf
5. Bouw je website
Slotwoord van Bart

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 27 juni 2018
ISBN 9789463270304
Taal Nederlands
Speelduur 3u 6m 6s
Bestandsgrootte 256 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Op verrassend eenvoudige wijze laat Bart zien dat bewust kiezen voor je klant ervoor zorgt dat je klant bewust kiest voor jou. Hoe? Onderneem het maar en volg zijn stappenplan." (Jan van Setten, spreker en entertrainer)

"Met het stappenplan in dit boek bespaar je heel veel tijd en weet je zeker dat je niets overslaat. Na het lezen van dit boek denk je: o, is het zo simpel..." (Hugo Bakker, trainer en implementatiecoach)

"Bart heeft een ondernemersboek geschreven dat iedereen helpt om werkelijk directeur te zijn van zijn leven, met of zonder eigen bedrijf. Het boek is persoonlijk, praktisch en goed onderbouwd. Maar het boek helpt je vooral om je ondernemersdroom te realiseren!" (Arko van Brakel, algemeen directeur De Baak)

Over de auteur
Photo Bart van den Belt
Bart van den Belt

Bart van den Belt (1984) is trainer en ondernemer en gepassioneerd om een verschil te maken. Na jarenlang als entertainer gewerkt te hebben heeft hij 2010 de switch gemaakt naar inhoud. Inmiddels combineert Bart presentaties, trainingen en seminars met humor en interactie. Zo blijft de boodschap hangen.

Bart gelooft dat mensen het belangrijkste goed zijn binnen een organisatie. En dus loont het de moeite om te leren hoe je het beste uit jezelf kunt halen zodat je waarde kunt gaan toevoegen aan je omgeving. Het loslaten van beperkende overtuigingen, verhalen die ons zijn aangeleerd is daarbij van enorm belang.

Als je inzicht krijgt in de verhalen die je jezelf vertelt en die je beperken om te worden wie je kunt zijn dan kun je andere keuzes maken. Keuzes om te geloven in de mogelijkheden van jezelf, je collega’s of je medewerkers. Om uit te spreken hoe waardevol iemand voor je is. Om de dingen anders aan te gaan pakken zodat je andere resultaten krijgt.

Om succesvol om te kunnen gaan met veranderingen en tegelijkertijd enthousiast te blijven is het volgens Bart van den Belt belangrijk om te leren van het verleden, een visie te hebben voor de toekomst en om te genieten van vandaag en ervoor te kiezen om in actie te komen voor morgen.

Toon aanbod