Verhoog je LQ
Verhoog je LQ

Verhoog je LQ

Haal meer uit je werk, je relaties en je leven!

Wil je nu succes hebben, dan heb je naast IQ en EQ, vooral ook LQ nodig – de Intelligentie van Liefde.

Auteurs

Robert Benninga, Ingeborg Weser

Spreker

Robert Benninga

Speelduur

5 uur 27 min

€ 9,99

Beschrijving

Resultaten boeken, winst maken, klantenkring uitbreiden – die noodzaak kennen alle business leaders, werknemers, ondernemers, en zzp-ers. Ondertussen verandert veel, in hoog tempo. De vertrouwde manieren van doelen halen, mensen binden, samenwerken en leidinggeven werken minder goed. Future-proof zijn vraagt andere dingen van ons – sociaal en relationeel. Want of het nu gaat om klanten, collega's, partners, je geliefde en kinderen: Solide relaties creëren meer dan ooit solide resultaten, successen én werkelijke voldoening.

Wil je nu succes hebben, dan heb je naast IQ en EQ, vooral ook LQ nodig – de Intelligentie van Liefde: intelligentie op het relationele vlak. Als je de systemen en methoden in dit boek toepast, worden al jouw relaties toprelaties, en creëer je samen topprestaties.

Details

Imprint

Bookora

Uitgever

Bookora Media B.V.

Publicatiedatum

24 januari 2018

ISBN

9789463270397

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 27 min

Bestandsgrootte

450 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Robert Benninga (1951) is één van Europa’s topsprekers op het gebied van leiderschap, high performance en persoonlijke ontwikkeling. Hij vervulde leidinggevende functies aan de top van vijf succesvolle bedrijven: Hyatt Hotels USA, AHOLD, De Bijenkorf, WE International en de METRO Group. In 1992 richtte hij Mindpower International op.

Velen gebruiken Robert’s expertise voor een doorbraak in hun persoonlijke en professionele leiderschap. Zijn uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven van 17 jaar in topposities in 5 multinationals plus zijn 25 jaren ervaring met life coaching, performance training en impactvolle en interactieve sessies (zie o.a. www.mindpower.nl) scheppen een enorm solide vertrouwensbasis. Samen met Ingeborg Weser ontstaat een hele bijzondere en uitnodigende mix voor de deelnemers om het oude los te laten en het nieuwe met groot elan op te pakken en te realiseren.Ingeborg Weser (1953) is psycholoog en gespecialiseerd in de vernieuwing van liefde en verbondenheid in (partner-) relaties. Ingeborg (al dan niet in samenwerking met Robert Benninga) coacht paren om nog veel meer uit hun relatie te halen. Ze doet dat ook specifiek voor de uitdagingen van mensen met grote professionele en maatschappelijke verantwoordelijkheden. Samen met Robert geeft ze inspirerende CouplePower Keynotes, Master Classes en Workshops die gebaseerd zijn op de nieuwste kennis op het gebied van relatiedynamiek (o.a. gebaseerd on jarenlange research en top relatie resultaten van collegae Sue Johnson en John & Julie Gottman) Ingeborg produceert, samen met Robert, ook educatieve videoprogramma’s voor paren die zo op hun eigen plek, in hun eigen tijd en in de veiligheid van hun eigen groeiproces mooie nieuwe stappen zetten.