Luistervoorbeeld

Verhoog je LQ

Haal meer uit je werk, je relaties en je leven!
Auteur Robert Benninga, Ingeborg Weser
Voorlezer Robert Benninga
Speelduur 5u 27m 37s
€ 9,99

Beschrijving

Resultaten boeken, winst maken, klantenkring uitbreiden – die noodzaak kennen alle business leaders, werknemers, ondernemers, en zzp-ers. Ondertussen verandert veel, in hoog tempo. De vertrouwde manieren van doelen halen, mensen binden, samenwerken en leidinggeven werken minder goed. Future-proof zijn vraagt andere dingen van ons – sociaal en relationeel. Want of het nu gaat om klanten, collega's, partners, je geliefde en kinderen: Solide relaties creëren meer dan ooit solide resultaten, successen én werkelijke voldoening.

Wil je nu succes hebben, dan heb je naast IQ en EQ, vooral ook LQ nodig – de Intelligentie van Liefde: intelligentie op het relationele vlak. Als je de systemen en methoden in dit boek toepast, worden al jouw relaties toprelaties, en creëer je samen topprestaties.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 24 januari 2018
ISBN 9789463270397
Taal Nederlands
Speelduur 5u 27m 37s
Bestandsgrootte 450 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Robert Benninga
Robert Benninga

Robert Benninga (1951) is één van Europa’s topsprekers op het gebied van leiderschap, high performance en persoonlijke ontwikkeling. Hij vervulde leidinggevende functies aan de top van vijf succesvolle bedrijven: Hyatt Hotels USA, AHOLD, De Bijenkorf, WE International en de METRO Group. In 1992 richtte hij Mindpower International op.

Velen gebruiken Robert’s expertise voor een doorbraak in hun persoonlijke en professionele leiderschap. Zijn uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven van 17 jaar in topposities in 5 multinationals plus zijn 25 jaren ervaring met life coaching, performance training en impactvolle en interactieve sessies (zie o.a. www.mindpower.nl) scheppen een enorm solide vertrouwensbasis. Samen met Ingeborg Weser ontstaat een hele bijzondere en uitnodigende mix voor de deelnemers om het oude los te laten en het nieuwe met groot elan op te pakken en te realiseren.

Toon aanbod