Luistervoorbeeld

Het Bezoek

Een relatie is als twee eilanden: zonder brug gedoemd tot vereenzaming
Auteur Hans 't Hart
Voorlezer Tom Herlaar
Speelduur 1u 5m 14s
€ 7,95

Beschrijving

Wanneer je zoek bent naar een manier om uw relatie te verbeteren of te verdiepen, dan lees je in dit boekje een krachtige manier om dat te bereiken: het ‘bezoek’. Leer uw partner weer in de ogen te kijken, met nieuwe ogen te bekijken en als een bron van rust en plezier te ervaren. Het Bezoek wordt voorgelezen door de bekende Radio 5-presentator Tom Herlaar.

De verbinding tussen partners, die in het begin van een relatie vaak wel oké is, komt in de jaren daarna dikwijls onder druk te staan. Je hoeft daar niet van op te kijken of het vreemd te vinden: het gebeurt bij vrijwel iedereen. Alleen: als je niet weet hoe je hiermee om moet gaan, zal dit resulteren in vereenzaming en vervreemding van elkaar en, in het ergste geval, een relatiecrisis.

*Heilig moment voor jou en je partner*

Met Het Bezoek kun je op een effectieve manier werken aan het herstel of aan de verdieping van je relatie. Zo'n bezoek houdt veel meer in dan gewoon een goed gesprek met elkaar, je hart luchten of vragen hoe de dag van de ander was. Een bezoek is een veilige verbinding met elkaar leggen, een soort van heilig moment voor jou en je partner creëren.

Veel plezier met het luisteren naar Het Bezoek. Op www.hetbezoek.nl kunt u de bijlages die bij dit boek horen, downloaden.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 23 januari 2018
ISBN 9789463270403
Taal Nederlands
Speelduur 1u 5m 14s
Bestandsgrootte 90 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Hans 't Hart
Hans 't Hart

Hans 't Hart (1962) is pyscholoog NIP en relatietherapeut en de drijvende kracht achter coachingsbureau Triple Impact. In 2014 verscheen zijn eerste boek Waarom U Wellicht Beter Bij Uw Huidige Partner Kunt Blijven. In zijn nieuwste uitgave Het Bezoek staat hij stil bij een van de meest effectieve manieren om echte verbinding met je partner te krijgen.

Toon aanbod