Luistervoorbeeld

Deze is voor jou

Auteur Willemijn van der Zwaard
Voorlezer Willemijn van der Zwaard
Speelduur 55m 35s
€ 17,50

Beschrijving

Als dromertje beleef ik de wereld op mijn manier. In mijn gedichten schrijf ik op wat ik zie, maar buiten de betekenis van een woord, zo maak ik de realiteit dagelijks een stukje mooier, voor mijzelf. Laat je verrassen door je eigen interpretatie, want de kracht achter een gedicht is naar mijn mening niet de schrijver, of de taal, maar de lezer zelf. Jij, en alleen jij geeft een gedicht een betekenis, een gevoel. Daarom is deze voor jou.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 27 juni 2018
ISBN 9789463270427
Taal Nederlands
Speelduur 55m 35s
Bestandsgrootte 77 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Willemijn van der Zwaard
Willemijn van der Zwaard

Auteur Willemijn van der Zwaard (2000) heeft in 2016 haar allereerste gedichtenbundel uitgebracht. Na jarenlang gedichtjes te hebben geschreven werd het tijd voor een mooie bundel: Deze is voor jou. Een bundel van korte, lieve en soms scherpe gedichten over voornamelijk herkenbare hedendaagse dingen.

"Als dromertje beleef ik de wereld op mijn manier. In mijn gedichten schrijf ik op wat ik zie, maar buiten de betekenis van een woord, zo maak ik de realiteit dagelijks een stukje mooier, voor mijzelf. Laat je verrassen door je eigen interpretatie, want de kracht achter een gedicht is naar mijn mening niet de schrijver, of de taal, maar de lezer zelf. Jij, en alleen jij geeft een gedicht een betekenis, een gevoel. Daarom is deze voor jou."

Toon aanbod