Deze is voor jou
Deze is voor jou

Deze is voor jou

'Deze is voor jou'; geschreven door de 18 jarige Willemijn van der Zwaard. Een bundel van korte, lieve en soms scherpe gedichten over voornamelijk herkenbare hedendaagse dingen.

Auteur

Willemijn van der Zwaard

Spreker

Willemijn van der Zwaard

Speelduur

0 uur 55 min

€ 9,99

Beschrijving

Als dromertje beleef ik de wereld op mijn manier. In mijn gedichten schrijf ik op wat ik zie, maar buiten de betekenis van een woord, zo maak ik de realiteit dagelijks een stukje mooier, voor mijzelf. Laat je verrassen door je eigen interpretatie, want de kracht achter een gedicht is naar mijn mening niet de schrijver, of de taal, maar de lezer zelf. Jij, en alleen jij geeft een gedicht een betekenis, een gevoel. Daarom is deze voor jou.

Details

Imprint

Bookora

Uitgever

Bookora Media B.V.

Publicatiedatum

27 juni 2018

ISBN

9789463270427

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 55 min

Bestandsgrootte

77 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Auteur Willemijn van der Zwaard (2000) heeft in 2016 haar allereerste gedichtenbundel uitgebracht. Na jarenlang gedichtjes te hebben geschreven werd het tijd voor een mooie bundel: Deze is voor jou. Een bundel van korte, lieve en soms scherpe gedichten over voornamelijk herkenbare hedendaagse dingen.

"Als dromertje beleef ik de wereld op mijn manier. In mijn gedichten schrijf ik op wat ik zie, maar buiten de betekenis van een woord, zo maak ik de realiteit dagelijks een stukje mooier, voor mijzelf. Laat je verrassen door je eigen interpretatie, want de kracht achter een gedicht is naar mijn mening niet de schrijver, of de taal, maar de lezer zelf. Jij, en alleen jij geeft een gedicht een betekenis, een gevoel. Daarom is deze voor jou."