Luistervoorbeeld

SuperSlapen

Praktische lifestyle-principes voor je beste nachtrust ooit
Auteur Floris Wouterson
Voorlezer Floris Wouterson
Speelduur 5u 53m 3s
€ 14,99

Beschrijving

Slaap is een absolute voorwaarde voor excellente prestaties. Slaap is zelfs belangrijker dan eten en bewegen samen. Heb jij een veeleisende baan, ben je ondernemer of (top)sporter? Dan is het noodzakelijk dat je een goede nachtrust geniet. Want zonder goede slaap neem je slechte beslissingen, maak je fouten op het werk, ben je een risico op de weg en is de kans op sportblessures zelfs 40 procent groter. Daarmee heeft slecht slapen een duidelijk groeiende economische impact.

Een keertje slecht slapen is niet zo erg, maar wel als het regelmatig voorkomt. Dan krijg je concentratieproblemen en een dalende productiviteit. Op de lange termijn vergroot het je kans op een burn-out en zelfs op kanker. Val je lastig in slaap? Lig je uren wakker? Kom je ‘s morgens moeilijk je bed uit? Dan is dit boek voor jou!

In SuperSlapen krijg je van Floris Wouterson een methode zonder radicale veranderingen, maar met kleine stapjes die grote effecten hebben. Word ook een superslaper en ontdek:
• Wat de allerslechtste slaaphouding is en hoe je die in één keer afleert
• Wat de Wake Up Happy-methode is en hoe je die toepast in 5 minuten per dag
• Hoe je door de Ultieme Powernap Formule veel meer energie hebt
• Hoe je met de juiste voedingsmiddelen beter kunt slapen
• Hoe topsporters met slapen hun prestaties drastisch verbeteren

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 11 september 2018
ISBN 9789463270694
Taal Nederlands
Speelduur 5u 53m 3s
Bestandsgrootte 485 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Floris Wouterson
Floris Wouterson

Floris Wouterson is een slaapexpert, veellezer en coach voor iedereen die bereid is om ‘wakker’ te worden. Die de ambitie heeft om (weer) goed te slapen en zich ‘freaking alive’ wil voelen. Hij noemt zich de eerste Slaap Performance Coach van Europa. Floris is gespecialiseerd in het helpen van ondernemers, atleten en managers om hun slaap en daarmee hun performance, humeur en levenskwaliteit sterk te verbeteren. Zijn motto is: change a little, change a lot.

Toon aanbod