Luistervoorbeeld

De Winstadviseur

De nieuwe rol van boekhouders en accountants
Auteur Femke Hogema
Voorlezer Femke Hogema
Speelduur 7u 3m 48s
€ 14,99

Beschrijving

De financiële sector ondergaat grote veranderingen. Cloud software, robotic accounting en andere ontwikkelingen nemen boekhouders, accountants en fiscalisten steeds meer werk uit handen. Wil je als financieel professional in de nabije toekomst relevant blijven voor jouw klanten, dan moet je waarde toevoegen die voorbij gaat aan het op orde brengen van de cijfers en werken aan een nieuwe invulling van jouw rol: word winstadviseur!

In dit boek biedt bestsellerauteur, spreker en toptrainer Femke Hogema je concrete methoden en technieken om winstadviseur te worden. Zij leert je hoe jij jouw klanten helpt een financieel gezond en winstgevend bedrijf op te bouwen. Ook leer je afscheid te nemen van het uurtje-factuurtjemodel, zodat jouw klanten je gaan betalen voor de waarde die je levert.

- Een wake-upcall voor elke financieel professional van de toekomst.
- Een praktisch en toegankelijk boek voor boekhouders, accountants en andere financiële specialisten die voelen dat ze in actie moeten komen én graag willen weten hoe.
- Van de auteur van de bestseller Financiën voor zzp’ers (6e editie nu leverbaar - 12.000 exemplaren verkocht) en co-auteur van Profit First, Nederlandse editie.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 6 november 2018
ISBN 9789463270731
Taal Nederlands
Speelduur 7u 3m 48s
Bestandsgrootte 582 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Femke komt met een soort van Hitchhiker’s Guide to the Galaxy voor accountants, waarin ze niet alleen in duidelijk taal beschrijft dat boekhouden de komende jaren volledig gedigitaliseerd en gerobotiseerd zal worden maar ze accountants ook gelijk handvatten geeft om een echte (winst)adviseur te worden." (Fou-Khan Tsang, Voorzitter Raad van Bestuur Alfa Accountants)

"Als er één vak is in het domein der kenniswerkers dat binnen 10 jaar gegarandeerd met uitsterven wordt bedreigd, is het wel het vak van boekhouder. Gelukkig is er nu dit boek. Over waar de echte toegevoegde waardes liggen die een boekhouder de klant kan bieden." (Martijn Aslander, stand-up filosoof, boardroom sparring partner en auteur)

"Femke legt de vinger op de zere plek in de accountancybranche. Maar ze laat het daar niet bij: ze biedt ook concrete oplossingen." (Michel Hamer, Directeur NOAB)

Over de auteur
Photo Femke Hogema
Femke Hogema

Femke Hogema is spreker, trainer en auteur. Ze gelooft ten diepste dat je alleen dán een succesvol bedrijf kunt hebben wanneer je zelf grip op cijfers hebt. In 2007 heeft ze Healthy Finance opgericht. Sindsdien is ze werkzaam als trainer, auteur en spreker. Ze heeft de afgelopen jaren honderden ZZP’ers en MKB’ers getraind in Financieel Bewust Ondernemerschap.

Haar passie voor financiën én communicatie maakt dat ze op een heldere en boeiende manier over financiën spreekt en schrijft. Ze maakt financiën leuk, praktisch en toegankelijk. In 2012 is ze genomineerd tot vrouwelijke ZZP’er van het jaar.

Toon aanbod