De verdwaalde vrouw
De verdwaalde vrouw

De verdwaalde vrouw

Het tijdloze reis verhaal van Anneke, een diep bedroefde vrouw die ondanks alle geboden hulp tot haar schrik middenin Chronische Stress terecht komt.

Auteur

Margreet Bijkerk

Spreker

Annemieke van Oest

Speelduur

3 uur 26 min

€ 9,99

Beschrijving

Dit is het tijdloze reisverhaal van een diepbedroefde vrouw die na een verschrikkelijke gebeurtenis en hierop volgende desastreuze keuzes - die zij zich niet meer kan herinneren - jammerlijk verdwaalt. Ze komt op een plek terecht waar niemand terecht wil komen, laat staan verblijven. De vrouw kan de weg terug niet vinden en vraagt om hulp. De door (non-)professionals aangeboden hulp past niet bij haar, is niet toereikend of bereikt haar zelfs helemaal niet.

Gebroken en teleurgesteld in alles en iedereen doolt ze in haar eentje verder, stort uiteindelijk helemaal in en pakt dan min of meer bewust de hulp aan van iemand die ze eerder niet wilde kennen. Ze straalt weer, en viert feest met haar hernieuwd gevonden kompanen. Maar aan elk feest komt een eind.

Terwijl zij slaapt dendert het volgende lijden in een niet te stuiten vaart op haar af. Dit lijden kan ze alleen doorstaan met de steun van degene die zij gedachteloos en wreed had verstoten.

Wil deze verstotene nog hulp bieden en durft de vrouw de hulp dan te aanvaarden?

Details

Imprint

Bookora

Uitgever

Bookora Media B.V.

Publicatiedatum

21 november 2018

ISBN

9789463270786

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 26 min

Bestandsgrootte

283 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur


Meer spreker Annemieke van Oest Bekijk alles

De herkansing

De herkansing

Anneke Kleine Staarman

€ 17,95
Als het seizoen voorbij is
€ 16,95
Het water komt

Het water komt

Gerda van Wageningen

€ 14,99