Maak je naam onvergetelijk
Maak je naam onvergetelijk

Maak je naam onvergetelijk

Zo maak je een bedrijfsnaam die wél werkt

Met een pakkende naam creëer je onvergetelijke bedrijven en merken. Maar hoe bedenk je zo'n naam? Namenexpert Floris Hülsmann deelt al zijn geheimen voor het vinden van goede bedrijfsnamen en merknamen.

Auteur

Floris Hülsmann

Spreker

Floris Hülsmann

Speelduur

3 uur 1 min

€ 9,99

Beschrijving

Met een pakkende naam creëer je onvergetelijke bedrijven en merken. Maar hoe bedenk je zo'n naam?

In dit boek deelt namenexpert Floris Hülsmann al zijn geheimen voor het vinden van goede bedrijfsnamen en merknamen. Hij ontwikkelde een succesvolle methode om originele en pakkende namen te bedenken die wél opvallen tussen de honderdduizenden namen die elk jaar worden bedacht. Een naam die zich in het hoofd van je klanten nestelt om nooit meer los te laten. De naam die jouw bedrijf en je producten en diensten extra aantrekkelijk én dus onvergetelijk maakt.

Met de methode in Maak je naam onvergetelijk vind je altijd de juiste naam. Je ontdekt bovendien hoe je de naam kunt gebruiken voor geslaagde marketingcampagnes en wat er allemaal wel en niet mag met namen.

Details

Imprint

Bookora

Uitgever

Bookora Media B.V.

Publicatiedatum

22 november 2018

ISBN

9789463270809

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 1 min

Bestandsgrootte

249 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Floris Hülsmann (1970) is eigenaar van naamcreatiebureau Namarama. Hij werkte jarenlang als copywriter in de reclame en won veel prijzen voor originele en succesvolle reclamecampagnes. Hij heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van merknamen en werkt voor diverse opdrachtgevers in binnen- en buitenland, zoals Zilveren Kruis, TUI en Leen Bakker.