Luistervoorbeeld

Solliciteren? Zet je gunfactor in!

Auteur Gertien Beijering
Voorlezer Gertien Beijering
Speelduur 4u 8m 12s
€ 9,99

Beschrijving

Laat jezelf zien, zet je Gunfactor in en krijg die nieuwe baan!

Wie tegenwoordig succesvol wil solliciteren, zal het moeten hebben van zijn netwerk. 85% van de vacatures wordt namelijk via via ingevuld door referral marketing, waarbij anderen jouw ambassadeur zijn. Als sollicitant moet je daarom werken aan je persoonlijke zichtbaarheid en vindbaarheid. Het hebben van een hoge gunfactor bij de juiste mensen zorgt ervoor dat ze aan je denken en je benaderen wanneer ze iets horen dat voor jou interessant kan zijn.

Een optimale online en offline presentatie van jezelf is van doorslaggevend belang om goed in beeld te komen bij recruiters, werkgevers en netwerkcontacten. Het wekt vertrouwen.

Gertien Beijering leert je hoe je invloed kunt uitoefenen op jouw gunfactor zodat je zelf in de lead bent en die felbegeerde baan krijgt.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 13 december 2018
ISBN 9789463270823
Taal Nederlands
Speelduur 4u 8m 12s
Bestandsgrootte 341 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Het ideale handboek dat je aan het denken zet. Het boek is makkelijk te lezen en heeft veel nuttige tips. Wie ben ik, wat wil ik en hoe breng ik dat op een goede manier over. Ook tijdens het sollicitatieproces ideaal om nog even de puntjes op de i te zetten. Met dit boek kan je de gunfactor zeker verhogen! Mijn eerste compliment al binnen over mijn prachtige CV. Hoe leuk is dat!! Aanrader voor iedereen die de arbeidsmarkt op wil." (Bron onbekend)

Over de auteur
Photo Gertien Beijering
Gertien Beijering

Gertien Beijering is een bevlogen ondernemer en inspirerende spreker. Ze maakte in 2007 van het trainen en coachen van professionals haar vak. Ze helpt ondernemers en professionals hun relationele manier van zaken doen naar een hoger plan te tillen. Immers wanneer de relatie goed is staat de klant ook sneller open voor de inhoudelijke kant die je te bieden hebt.

Gertien heeft na haar studie Communicatie, de studie Counselling Psychologie afgerond en is vervolgens werkzaam geweest in commerciële functies tot ze in 2007 als ondernemer startte. Vanuit haar grote interesse in het beïnvloeden van de gunfactor weet ze als geen ander hoe ze professionals en ondernemers kan leren om effectiever en bewuster hun houding, communicatie, gedrag en zichtbaarheid in te zetten om hierdoor de klantbeleving te verbeteren, ambassadeurschap te stimuleren en de klanttevredenheid te laten zegevieren met betere bedrijfsresultaten tot gevolg.

Haar manier van trainen? Praktisch met veel anekdotes, voorbeelden, humor en met veel interactie. Op deze manier worden inzichten goed onthouden en worden deelnemers gemotiveerd om de opgedane kennis in de praktijk te brengen.

Regelmatig schrijft Gertien praktische artikelen en tips over ondernemerschap, klantgerichtheid en hoe je je gunfactor kunt verhogen. Deze deelt ze via social media en haar eigen websites en via een aantal (vak)websites waar ze als blogger input levert. In 2014 schreef ze het boek Solliciteren met de GunfactorVerhoger en in 2015 verscheen haar boek Opdrachten binnenhalen met de GunfactorVerhoger waarin ze haar eigen Gun-concept helemaal uitwerkt.

Toon aanbod