maar je ziet er helemaal niet autistisch uit
maar je ziet er helemaal niet autistisch uit

maar je ziet er helemaal niet autistisch uit

Bianca Toeps beschrijft op een frisse manier wat de wetenschap zegt over autisme, beschrijft verschillende situaties waar je als autist tegenaan loopt en geeft tips aan niet-autistische mensen.

Serie

Hoofdzaken deel 1

Auteur

Bianca Toeps

Spreker

Bianca Toeps

Speelduur

3 uur 57 min

€ 12,99

Beschrijving

Autisme: dat is toch dat je supersnel kunt uitrekenen dat 7 augustus 1984 op een dinsdag viel? Nou... nee. Bianca Toeps legt je in dit boek haarfijn uit wat het wél betekent als je autisme hebt.
Dat doet ze bijvoorbeeld door te kijken wat de wetenschap zegt over autisme (en waarom sommige theorieën de prullenbak in kunnen), maar ook door haar eigen verhaal te vertellen, en andere mensen met autisme te interviewen. Bianca beschrijft op een frisse en luchtige manier de verschillende situaties waar je als autist tegenaan loopt in het dagelijks leven. Daarnaast geeft ze niet-autistische mensen tips: wat je doet als iemand je liever niet aankijkt, waarom je soms beter kunt mailen en vooral waarom het helemaal geen compliment is als je zegt 'maar je ziet er helemaal niet autistisch uit!'

Bianca Toeps (1984) is fotograaf, websitebouwer en blogger op Toeps.nl. Ze blogt en twittert veel over autisme. Dit is haar eerste boek, waar ze zelf de omslag voor fotografeerde en ontwierp.

Details

Imprint

Blossom Books BOLD

Uitgever

Blossom Books B.V.

Publicatiedatum

2 april 2020

ISBN

9789463491198

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 57 min

Bestandsgrootte

218 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Tags

Meer auteur Bianca Toeps Bekijk alles

€ 11,99

Meer spreker Bianca Toeps Bekijk alles

€ 11,99