Gevalletje borderline
Gevalletje borderline

Gevalletje borderline

Een emotioneel, aangrijpend boek over borderline en hoe het is om ermee te leven. Over het ontstaan van deze stoornis, de diagnose, de verschillende therapieën en de invloed op de omgeving.

Serie

Hoofdzaken deel 3

Auteur

Kathelijn Hulshof

Spreker

Kathelijn Hulshof

Speelduur

6 uur 56 min

€ 13,99

Beschrijving

Het boek dat alle vooroordelen over borderline onderuit schopt
Borderline. We zeggen allemaal weleens dat iemand het heeft (met name als vrouwen ergens emotioneel op reageren...) maar wat ís het precies? Het syndroom lijkt vaag en niet helemaal eenduidig. Kathelijn Hulshof legt in klare, rake zinnen uit wat het precies is en hoe het ontstaat. 'Gevalletje borderline' is een emotioneel, aangrijpend boek over borderline en hoe het is om ermee te leven. Het is een rauw verhaal over het ontstaan van deze stoornis, de diagnose, de verschillende therapieën die er zijn en welke invloed het heeft op je omgeving. Kathelijn verweeft haar eigen ervaring met de medische en psychische aspecten, waardoor 'Gevalletje borderline' binnenkomt als een mokerslag en voor veel begrip zal zorgen bij iedereen die het leest.
Eerder verschenen in deze serie 'Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit' van Bianca Toeps en 'Druks. Mijn (on)rustige leven met AD(H)D' van Francien Regelink.

Details

Imprint

Blossom Books BOLD

Uitgever

Blossom Books B.V.

Publicatiedatum

2 juli 2021

ISBN

9789463492294

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 56 min

Bestandsgrootte

381 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags