Luistervoorbeeld

Ontaard

Hoe ver ga je om je gezin te redden?
Auteur Paula Daly
Spreker Karin Douma
Speelduur 8u 57m 6s
€ 13,99

Beschrijving

Lisa's wereld stort in als Lucinda, de 13-jarige dochter van haar beste vriendin Kate, vermist raakt. Zij was immers vergeten dat het meisje zou komen logeren. Hoewel Kate volhoudt dat dit niet haar schuld is, weet Lisa beter.

Als Lucinda maar niet gevonden wordt dreigt Lisa's familie onder de druk te bezwijken. Haar kinderen komen op school in de problemen, en ze ontdekt haar man Joe liegt over waar hij is. Om haar gezin te redden, ziet Lisa maar één uitweg: zelf Lucinda vinden. Maar die zoektocht brengt geheimen aan het licht die elk gezin zouden vernietigen. Uiteindelijk draait alles om de vraag: hoe ver ga je als moeder om je gezin te redden?

Paula Daly schreef met Ontaard een veelbelovend debuut in de stijl van Sophie Hannah en SJ Watson.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 5 april 2018
ISBN 9789463620475
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 57m 6s
Bestandsgrootte 738 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Een van de beste en boeiendste boeken die ik in lange tijd gelezen heb. Dit boek kun je niet wegleggen. Een thriller die je met elke plottwist weer versteld doet staan.' (Tess Gerritsen)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Paula Daly

Paula Daly is een Engelse fysiotherapeute en schrijfster. Ze is geboren in Lancashire en woont in het Lake District met haar man, drie kinderen en een hond. Paula woonde enige tijd in Frankrijk, maar miste het drukke Britse leven en keerde al na een paar jaar terug.

Ontaard (What Kind Of Mother Are You?) is haar eerste boek en werd nationaal en internationaal zeer goed ontvangen. Het werd door Strand Magazine genomineerd voor de prijs voor het beste debuut. Altijd dichtbij (Keep your friends close) stond in 2014 op de shortlist van de CWA Gold Dagger voor de beste misdaadroman.

Toon aanbod