Luistervoorbeeld

Eet!

Auteur Suzanne Hazenberg
Voorlezer Simone Breukink
Speelduur 6u 29m 41s
€ 13,99

Beschrijving

Een bloedstollende pageturner die je doet wankelen. Suzanne Hazenberg verweeft in Eet de levens van drie mensen met totaal verschillende achtergronden. Als ze in Amsterdam bij toeval elkaars pad kruisen, heeft dat noodlottige gevolgen voor ieder van hen.

Anouk is een studente personeelsmanagement met een eetstoornis. Haar obsessie voor gezond eten loopt de spuigaten uit en haar leven en relaties beginnen er steeds zwaarder onder te lijden. Marek, voorheen ganzenhouder in Polen maar nu een aan lager wal geraakte immigrant, begint sinds het overlijden van zijn moeder psychopathische trekken te vertonen. Mercedes, een jong Columbiaans meisje dat tegen wil en dank in de prostitutie terechtkwam, weet te overleven door haar liefde voor haar achtergelaten zoontje. Koste wat kost wil zij hem ooit weer in haar armen kunnen sluiten. Hun diverse achtergronden, stoornissen en trauma's komen samen in een zeer spannend en turbulent verhaal dat zich afspeelt in de Amsterdamse Pijp. Het lot brengt hen samen en ze zullen alle drie voor hun leven moeten vrezen.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 29 maart 2018
ISBN 9789463622721
Taal Nederlands
Speelduur 6u 29m 41s
Bestandsgrootte 357 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Suzanne Hazenberg
Suzanne Hazenberg

Suzanne Hazenberg (1964) werd in Amsterdam geboren. Na het gymnasium aan het Ir Lely Lyceum in Amsterdam studeerde zij Frans en Toegepaste Taalwetenschap aan de Vrije Universiteit. Vervolgens promoveerde zij in 1994 met het onderzoek Een keur van woorden. De wenselijke en feitelijke receptieve woordenschat van anderstalige studenten.

Met het schrijven van dit proefschrift ontdekte zij haar talent voor en plezier in schrijven. Ze ging aan de slag bij Doctor Proctor Scripts, wat enkele jaren later werd overgenomen door Endemol, en ging daar in 1996 aan de slag als dialoogschrijver voor Goudkust.

In 1997 kwam haar roman De vrouw van Emile uit bij De Bezige Bij. Van 1997 tot 2005 werkte ze als dialoogschrijver en storyliner voor Onderweg naar Morgen en van 2005 tot heden schrijft ze – nog steeds met veel plezier – dialogen en doet ze eindredactie voor Goede Tijden, Slechte Tijden.

In september 2010 verscheen de humoristische thriller Obstructie bij uitgeverij Anthos, in april 2012 verscheen de thriller Eet bij dezelfde uitgever.

Suzanne woont samen met haar man en kinderen in de buurt van Amsterdam.

Toon aanbod