Overspel
Overspel

Overspel

'Overspel' is een bijzonder en aangrijpend verhaal over lust en verlangen, en over de diepe gevoelens van liefde. In een mooie pakkende stijl voert Clarice Janzen de luisteraar mee naar een zeer verrassende ontknoping.

Auteur

Clarice Janzen

Spreker

Kevin Hassing

Speelduur

5 uur 22 min

€ 10,99

Beschrijving

Overspel is een bijzonder en aangrijpend verhaal over lust en verlangen, en over de diepe gevoelens van liefde. In een mooie pakkende stijl voert Clarice Janzen de luisteraar mee naar een zeer verrassende ontknoping.

Maurits is getrouwd en gelukkig met Eva. Als Eva hem voorstelt om eens in de zoveel weken vreemd te gaan, maar dan met elkaar, is Maurits wat afwachtend. Maar hij besluit mee te gaan in het spel. Maurits ziet zijn afspraakjes met Céline als spannende dates, tot hij haar de eerste keer ontmoet en dan ineens bevangen wordt door het gevoel dat hij echt overspel pleegt. Wie is die vrouw die als twee druppels water lijkt op zijn eigen vrouw?

Celine, de vrouw als wie Eva zich voordoet, is Eva, maar toch ook weer niet. De welbespraaktheid van Celine komt Maurits vreemd voor, net als de wijze waarop ze Maurits verleidt: daadkrachtig, subtiel en vol onbekende spanning. Niets aan haar is als Eva, en toch is ze Eva. Als Maurits thuiskomt na een opwindende hotelnacht is Eva ineens verdwenen.

Details

Imprint

Storytel Publishing NL

Uitgever

Storytel Publishing Netherlands NL B.V.

Publicatiedatum

15 mei 2018

ISBN

9789463622882

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 22 min

Bestandsgrootte

442 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Clarice Janzen Bekijk alles

Verloren

Verloren

Clarice Janzen

€ 10,99

Meer spreker Kevin Hassing Bekijk alles

Husband Material

Alexis Hall

€ 14,99

Jimi Fender Johnson

Buddy Tegenbosch

€ 12,99
Zonder titel

Zonder titel

Erna Sassen

€ 13,99
Split second

Split second

Caja Cazemier

€ 13,99