Luistervoorbeeld

Overspel

Auteur Clarice Janzen
Voorlezer Kevin Hassing
Speelduur 5u 22m 4s
€ 10,99

Beschrijving

Overspel is een bijzonder en aangrijpend verhaal over lust en verlangen, en over de diepe gevoelens van liefde. In een mooie pakkende stijl voert Clarice Janzen de luisteraar mee naar een zeer verrassende ontknoping.

Maurits is getrouwd en gelukkig met Eva. Als Eva hem voorstelt om eens in de zoveel weken vreemd te gaan, maar dan met elkaar, is Maurits wat afwachtend. Maar hij besluit mee te gaan in het spel. Maurits ziet zijn afspraakjes met Céline als spannende dates, tot hij haar de eerste keer ontmoet en dan ineens bevangen wordt door het gevoel dat hij echt overspel pleegt. Wie is die vrouw die als twee druppels water lijkt op zijn eigen vrouw?

Celine, de vrouw als wie Eva zich voordoet, is Eva, maar toch ook weer niet. De welbespraaktheid van Celine komt Maurits vreemd voor, net als de wijze waarop ze Maurits verleidt: daadkrachtig, subtiel en vol onbekende spanning. Niets aan haar is als Eva, en toch is ze Eva. Als Maurits thuiskomt na een opwindende hotelnacht is Eva ineens verdwenen.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 15 mei 2018
ISBN 9789463622882
Taal Nederlands
Speelduur 5u 22m 4s
Bestandsgrootte 442 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Clarice Janzen
Clarice Janzen

Clarice Janzen is journaliste. Na succesvol te zijn geweest met enkele korte spannende verhalen debuteert Clarice Janzen in 2014 met haar eerste literaire thriller Overspel.

Toon aanbod