Luistervoorbeeld

Verloren

Auteur Clarice Janzen
Voorlezer Kevin Hassing
Speelduur 5u 44m 17s
€ 10,99

Beschrijving

Kunsthistoricus Philip Meijerdaal heeft zijn vrouw Lotte al enkele maanden niet meer gezien. Lotte verblijft in een GGZ-instelling omdat zij haar man wilde vermoorden. Als hij haar een keer in de kliniek gaat bezoeken, spreekt hij met de behandelend arts van Lotte. Deze wil weten wat er vooraf is gegaan aan Lottes poging tot doodslag en of er gebeurtenissen zijn die haar merkwaardige gedrag van de laatste tijd verklaren. Philip vertelt zijn verhaal hoe Lotte en hij in Portugal woonden omdat hij kunsthistorisch onderzoek moest doen voor een boek, en over zijn zoektocht naar een verdwenen tegeltableau. Philip vertelt ook over de dood van hun pasgeboren dochter Lizanne en hun terugkeer naar Nederland.

Enkele weken na het gesprek met de arts doet Philip een onverwachte vondst. Hij besluit om terug te gaan naar Portugal, waar hij op dramatische wijze wordt geconfronteerd met het verleden. En met de waarheid. Want wat heeft Lotte ertoe bewogen hem te willen doden?

In deze psychologische thriller vertelt Clarice Janzen het verhaal van de liefde tussen Philip en Lotte, die door de mysterieuze dood van hun pasgeboren baby hevig op de proef wordt gesteld en uitmondt in een drama als Lotte probeert Philip te vermoorden. Op ingenieuze wijze ontvouwt Clarice Janzen het antwoord op de vraag: waarom?

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 17 mei 2018
ISBN 9789463622899
Taal Nederlands
Speelduur 5u 44m 17s
Bestandsgrootte 473 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Clarice Janzen
Clarice Janzen

Clarice Janzen is journaliste. Na succesvol te zijn geweest met enkele korte spannende verhalen debuteert Clarice Janzen in 2014 met haar eerste literaire thriller Overspel.

Toon aanbod