Luistervoorbeeld

Kukolka

Auteur Lana Lux
Spreker Beatrice van der Poel
Speelduur 9u 10m 33s
€ 14,99

Beschrijving

Oekraïne, jaren negentig. Op zevenjarige leeftijd ontsnapt Samira uit een weeshuis, en gaat op zoek naar vrijheid en naar een thuis. Ze komt terecht in een huis met andere kinderen, zonder stroom, warm water of wc. Dat vindt ze niet erg, want ze heeft een eigen bank om op te slapen en een bijna volwassen vriendin, die haar alles leert.

Bovendien heeft ze een baantje: bedelen. Ze is er goed in want niemand kan dit mooie kind weerstaan. Ook Rocky niet. Hij is gefascineerd door Samira, zijn nieuwe beschermelinge, en noemt haar ‘Kukolka’, popje. Als Kukolka hem lang genoeg masseert, krijgt ze zelfs chocola. Alles lijkt perfect. Of toch niet?

Kukolka is een genadeloos realistische roman over een leven aan de rand van de maatschappij, met een heldin die ondanks alles niet optimistischer had kunnen zijn.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 23 augustus 2018
ISBN 9789463624992
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 10m 33s
Bestandsgrootte 756 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Lana Lux

Lana Lux (1986) is geboren in Oekraïne. Op tienjarige leeftijd vluchtte ze met haar ouders naar Duitsland. Ze studeerde voedingswetenschappen en volgde de toneelopleiding aan de Michael Tschechow Studio in Berlijn. Ze woont met haar man en dochter in Berlijn.

Toon aanbod