Luistervoorbeeld

Home

Op zoek naar rust in mijn hart
Auteur Theo Lens
Spreker Erik van der Geest
Speelduur 7u 8m 16s
€ 14,99

Beschrijving

Succesvol zakenman en muzikant op zoek naar zijn innerlijke bestemming.
Mijn leven lang zocht ik naar zin. Hoe meer ik zocht, hoe meer ik me geestelijk ‘dakloos’ voelde. Het boek Eindelijk thuis van Henri Nouwen veranderde dat. Nu zijn echte daklozen een spiegel voor mij geworden. - Theo Lens


De ontdekking van de rockmuziek doet Theo Lens veranderen van een puber in een idealistische hippie met een rusteloos hart. Zijn omzwervingen, op zoek naar de zin van zijn bestaan, brengen hem van communes naar grote muziekpodia. Hij werkt samen met Elly & Rikkert, John de Mol, Sylvia Millecam, het Rosenberg Trio, en vele anderen en wordt heel succesvol. Maar ver van de glamour van de muziekindustrie ontdekt hij ook de troosteloze slaapplekken van daklozen in Berlijn en New York. Mede geïnspireerd door het boek Eindelijk thuis van Henri Nouwen daalt hij uiteindelijk af naar hun wereld, op zoek naar een thuis waar ook zijn hart rust vindt... Een inspirerend levensverhaal vol pieken en dalen.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 4 oktober 2018
ISBN 9789463626248
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 8m 16s
Bestandsgrootte 588 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Theo Lens

Theo Lens (1953) is ondernemer en muzikant met een eigen muziekstudio in Heerde (East Side). Als artiest heeft hij in de jaren '80 (Turning Point), de jaren '90 (Between 2 Worlds en Roots) en recent (Home At Last Project) zijn sporen nagelaten. Als ondernemer organiseerde hij bedrijfsfeesten voor grote bedrijven en multinationals en raakte hij actief in de entertainmentindustrie. Theo is getrouwd en heeft drie kinderen.

Toon aanbod