Home
Home

Home

Op zoek naar rust in mijn hart

De ontdekking van de rockmuziek doet Theo Lens veranderen van een puber in een idealistische hippie met een rusteloos hart. Zijn omzwervingen, op zoek naar de zin van zijn bestaan: een inspirerend levensverhaal vol pieken en dalen.

Auteur

Theo Lens

Spreker

Erik van der Geest

Speelduur

7 uur 8 min

€ 14,99

Beschrijving

Succesvol zakenman en muzikant op zoek naar zijn innerlijke bestemming.
Mijn leven lang zocht ik naar zin. Hoe meer ik zocht, hoe meer ik me geestelijk ‘dakloos’ voelde. Het boek Eindelijk thuis van Henri Nouwen veranderde dat. Nu zijn echte daklozen een spiegel voor mij geworden. - Theo Lens


De ontdekking van de rockmuziek doet Theo Lens veranderen van een puber in een idealistische hippie met een rusteloos hart. Zijn omzwervingen, op zoek naar de zin van zijn bestaan, brengen hem van communes naar grote muziekpodia. Hij werkt samen met Elly & Rikkert, John de Mol, Sylvia Millecam, het Rosenberg Trio, en vele anderen en wordt heel succesvol. Maar ver van de glamour van de muziekindustrie ontdekt hij ook de troosteloze slaapplekken van daklozen in Berlijn en New York. Mede geïnspireerd door het boek Eindelijk thuis van Henri Nouwen daalt hij uiteindelijk af naar hun wereld, op zoek naar een thuis waar ook zijn hart rust vindt... Een inspirerend levensverhaal vol pieken en dalen.

Details

Imprint

Storytel Publishing NL

Uitgever

Storytel Publishing Netherlands NL B.V.

Publicatiedatum

4 oktober 2018

ISBN

9789463626248

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 8 min

Bestandsgrootte

588 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags