Luistervoorbeeld

Het clitorisboek

Over het grootste raadsel van het vrouwelijk lichaam
Auteur Alexandra Hubin, Caroline Michel
Spreker Valentina de Wild
Speelduur 3u 7m 15s
€ 13,99

Beschrijving

Als mannen een clitoris hadden gehad, zouden ze wedstrijdjes hebben gedaan wie de grootste had, 'm eindeloos hebben nagetekend op de muren van het middelbareschooltoilet en pillen hebben uitgevonden in geval van impotentie of andere problemen. Feit is dat de clitoris, het belangrijkste vrouwelijke genotsorgaan, lang is onderdrukt en te weinig is onderzocht en besproken.

Gelukkig is er nu Het Clitoris-boek dat bomvol interessante onthullingen staat en een einde maakt aan veel geaccepteerde ideeën over seksualiteit: dat ontspanning de enige sleutel tot plezier zou zijn bijvoorbeeld, en een goed orgasme afhankelijk is van de knowhow van je bedpartner. Al deze overtuigingen suggereren dat er zoiets als een handleiding is en werken voor veel vrouwen afremmend.

Dit frisse en grappig geschreven boek bevat geen recept voor een goed seksleven maar biedt wel vele nieuwe inzichten en aanknooppunten waarmee je je eigen seksualiteit opnieuw kunt uitvinden.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 20 november 2018
ISBN 9789463626255
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 3u 7m 15s
Bestandsgrootte 257 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Het knopje van welbehagen revisited. Eindelijk een begrijpelijk en geestig boek over een door velen ondergewaardeerd orgaan.' (Mieke Kerkhof, gynaecoloog en auteur)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Alexandra Hubin

Alexandra Hubin (1978) is afgestudeerd psycholoog en seksuoloog, auteur van diverse boeken over dit onderwerp en een vaak geziene gast in de Franse media.

Toon aanbod