Luistervoorbeeld

Iets om naar uit te kijken

Auteur Georgina Verbaan
Voorlezer Georgina Verbaan
Speelduur 4u 27m 39s
€ 14,99

Beschrijving

Al jaren vrolijkt Georgina Verbaan de zaterdag op met haar columns in NRC. Daar creëert ze een geheel eigen universum waarin zomaar het mannetje met de lakschoentjes en de pommade kan opduiken. In een weergaloze stroom woorden laat ze zich meevoeren naar de tijd dat ze nog aan batterijen likte, verbaast ze zich over mensen met regenpakken en rouwt ze over de dood van haar kat prof. dr. Laurens.

Sinds haar debuut Loze ruimte (2016) heeft Verbaan ook als schrijfster naam gemaakt. Ze trad met Saskia Noort en Stella Bergsma op in een stampvolle Lowlands-tent en schitterde op het Rotterdamse Boekenbal. Hoog tijd voor een vervolg. Dit keer zijn er naast de columns maar liefst drie verhalen opgenomen, waarvan ze er een speciaal voor deze bundel schreef.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 3 maart 2019
ISBN 9789463626583
Taal Nederlands
Speelduur 4u 27m 39s
Bestandsgrootte 245 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Het boek geeft een even geestig als sardonisch inkijkje in het moderne leven.’ (De Correspondent)

'Dit boek laveert van vrolijkheid en lichtvoetigheid naar eenzaamheid, angst en somberte.' (De Morgen)

Over de auteur
Photo Georgina Verbaan
Georgina Verbaan

Georgina Verbaan (1979) behoort tot de bekendste, meest geprezen actrices van Nederland. Ze won twee Gouden Kalveren: voor haar bijrol in De Marathon en voor beste actrice in De Surprise. Al sinds 2013 heeft Verbaan een column in de zaterdageditie van nrc.next. In 2016 verscheen haar debuut Loze ruimte.

Toon aanbod