Luistervoorbeeld

Stockholm Confidential

Journaliste Solveig Berg speelt een gevaarlijk spel in een wereld vol hebzucht, jaloezie en chantage
Auteur Hanna Lindberg
Voorlezer Willemijn de Vries
Speelduur 9u 6m 56s
€ 14,99

Beschrijving

Solveig Berg is een in diskrediet geraakte jonge journaliste, op zoek naar een sappig verhaal voor haar comeback. Dit verhaal hoopt ze te vinden in de Stockholmse modellenwereld en dan vooral bij Lennie Lee, een beruchte glamourfotograaf. Wanneer een van Lee’s lievelingetjes plotseling dood gevonden wordt in de rivier, realiseert Solveig zich dat ze een gevaarlijk spel speelt. Ze is terechtgekomen in een web van intriges, hebzucht, jaloezie en chantage waar niemand is wie hij lijkt. Maar komt ze er ook weer levend uit?

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 23 januari 2019
ISBN 9789463626996
Taal Nederlands
Speelduur 9u 6m 56s
Bestandsgrootte 751 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Het doet denken aan zowel de boeken van Jens Lapidus als de Millenium Trilogie van Stieg Larsson. Het is moeilijk te geloven dat dit Hanna Lindbergs debuut is, zowel de plot, de stijl als de dialogen zijn meesterlijk uitgewerkt. Spannend tot op het laatst.’ (Pocketblogg, Zweden)

‘De kracht van het boek is de plot. Het is een goed opgezet, zeer verrassend verhaal met verschillende interessante plotwendingen.’ (Crime Garden, Zweden)

‘Het is lastig te geloven dat dit Hanna Lindberg haar debuut is. Het is ongelooflijk professioneel geschreven, indrukwekkend voor een eerste boek.’ (Boktanken, Zweden)

‘De nieuwe ster van het Scandinavische misdaadgenre.’ (Corriere della Sera, Italië)

'Dit debuut vraagt om een vervolg...' (Mustreadsornot.com)

'Knap eindspel in de buurt van Lindberg' (Trouw Letter & Geest)

'Hanna Lindberg zet met Stockholm confidential een mooi debuut neer en het is nu uitkijken naar deel twee van de serie met Solveig Berg.' (Vrouwenthrillers)

'Wervelend en filmisch geschreven debuut dat smaakt naar meer.' (Zin)

Over de auteur
Photo Hanna Lindberg
Hanna Lindberg

Hanna Lindberg (1981) is journalist en auteur en de nieuwe Zweedse thrillersensatie. Haar eerste roman, Stockholm Confidential (STHLM Confidential), is een eigentijdse thriller die zich afspeelt in de glitterwereld van toprestaurants en glossy tijdschriften.

Toon aanbod