Luistervoorbeeld

Miss Communicatie

Als journaliste Didi een primeur ruikt, neemt haar leven een onverwachte wending.
Auteur Astrid Harrewijn
Voorlezer Barbara Sloesen
Speelduur 7u 56m 32s
€ 14,99

Beschrijving

Journaliste Didi werkt aan een artikel over Twitter, dé kans om zich te bewijzen bij haar hoofdredacteur. Wanneer ze ontdekt dat twee meiden opeens zijn verdwenen uit alle sociale netwerken, ruikt ze een primeur. Voor research gaat ze met haar huisgenoten Lein en Iris naar een Twitterparty in Noordwijk - tegelijk het perfecte excuus om een ouderwets feestje te bouwen. Op de dansvloer loopt Didi de knappe Joep tegen het lijf en ze is op slag verliefd. Maar klopt alles wel aan Joep? Terwijl haar vriendinnen toe zijn aan een nieuwe stap in hun leven, stort Didi zich op haar artikel en ontdekt de schokkende waarheid.

Miss Communicatie is het eerste deel uit een driedelige serie over de levens van de dertigers Didi, Iris en Lein, die naast hun gezamenlijke woonkamer ook al jarenlang lief en leed delen. Wordt het tijd voor de vriendinnen om uit te vliegen en het huis aan de Dorstige Hartsteeg te verlaten?

Details

Uitgeverij Rubinstein Audio
Publicatiedatum 28 december 2018
ISBN 9789463627047
Taal Nederlands
Speelduur 7u 56m 32s
Bestandsgrootte 436 Mb
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Astrid Harrewijn
Astrid Harrewijn

Astrid Harrewijn (1963) studeerde rechten en was daarna werkzaam als vertaalster. Na het winnen van een schrijfwedstrijd debuteerde ze in 2006 met de roman Ja kun je krijgen. Ze heeft inmiddels zeven romans gepubliceerd. Ze heeft een onmiskenbaar eigen stijl en schrijft met humor over de valkuilen van ons dagelijks bestaan. Astrid Harrewijn woont in Den Haag met haar man en hond Saartje, en heeft twee studerende dochters.

Toon aanbod