Luistervoorbeeld

Miss Verstand

Alles lijkt kinderpsychologe Iris voor de wind te gaan, tot ze een groot familiegeheim ontdekt
SerieDidi, Lein en Iris deel 3
Auteur Astrid Harrewijn
Spreker Wynn Heliczer
Speelduur 7u 55m 8s
€ 14,99

Beschrijving

Alles lijkt kinderpsychologe Iris voor de wind te gaan. Het leven knipoogt vrolijk naar haar. Ze heeft een nieuwe praktijkruimte in Den Haag, een sociaal leven met leuke vrienden en dan wordt ze ook nog eens gevraagd als deskundige voor een televisieprogramma. Maar als Iris een groot familiegeheim ontdekt, gaat alles wankelen. Ellende kruist haar pad. Iris lijkt zich er dapper doorheen te slaan, maar als ze ook met de liefde de degens moet kruisen, kan ze niet zonder de hulp van haar beste vriendinnen Lein en Didi.

Miss Verstand is het slotdeel van het drieluik over Didi, Lein en Iris, drie hartsvriendinnen die lief en leed met elkaar delen.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 10 januari 2019
ISBN 9789463627061
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 55m 8s
Bestandsgrootte 653 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Astrid Harrewijn

Astrid Harrewijn (1963) studeerde rechten en was daarna werkzaam als vertaalster. Na het winnen van een schrijfwedstrijd debuteerde ze in 2006 met de roman Ja kun je krijgen. Ze heeft inmiddels zeven romans gepubliceerd. Ze heeft een onmiskenbaar eigen stijl en schrijft met humor over de valkuilen van ons dagelijks bestaan. Astrid Harrewijn woont in Den Haag met haar man en hond Saartje, en heeft twee studerende dochters.

Toon aanbod