Luistervoorbeeld

Opstaan

Echte liefde roest niet
SerieVallen deel 2
Auteur Jackie van Laren
Spreker Wynn Heliczer
Speelduur 9u 27m 55s
€ 14,99

Beschrijving

Het ideale zomerboek, om lekker mee weg te dromen op het strand

Een verloren liefde hervonden
Anne Millers hart is gebroken. Na een stormachtig jaar met haar grote liefde, de wereldberoemde rockster Rory Maquary, is hun relatie gestrand. Nadat ze uitgehuild was, heeft ze zich herpakt en nu leidt ze een rustig, teruggetrokken leven op St. Mary’s, het hoofdeiland van de Britse Scilly-eilanden, waar ze samen met een vriendin een restaurantje runt en Rory probeert te vergeten.

Rory wil Anne helemaal niet vergeten. Hij snapt nog altijd niet waarom het misging, en wil niets liever dan haar vinden en het goedmaken. Maar Anne heeft alle contact met hem voorgoed verbroken en wil niet gevonden worden. Met de moed der wanhoop probeert Rory er dan maar samen met zijn zoontje het beste van te maken.

Tot Rory de flamboyante tv-kok Woz leert kennen, met wie hij dikke maatjes wordt. Woz nodigt hem uit om een keer langs te komen op zijn nieuwste kooklocatie, een restaurantje van twee vrouwen op St. Mary’s. Een klein reisje met onverwacht grote gevolgen…

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 17 januari 2019
ISBN 9789463627276
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 27m 55s
Bestandsgrootte 520 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Lekker boek, genieten!’ (VROUW glossy, De Telegraaf)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jackie van Laren

Jackie van Laren (1968) heeft twee grote passies in haar leven: muziek en verhalen. Met de driedelige Q-serie maakte ze haar debuut als schrijfster. Daarna volgde het tweeluik Vallen en Opstaan. De eerste twee delen van de Eilandliefde-serie verschenen in februari 2018.

Toon aanbod