Luistervoorbeeld

Vallen

Voor je het weet ben je verliefd
SerieVallen deel 1
Auteur Jackie van Laren
Spreker Wynn Heliczer
Speelduur 9u 46m 21s
€ 14,99

Beschrijving

Een roman om verliefd op te worden!

Liefde, glamour en rock ’n roll
De jonge journaliste Anne Miller werkt voor een blad dat op de rand van de schandaaljournalistiek balanceert en is verloofd met de keurige Ian. Tijdens een interview met Rory Maquary, leadzanger van een wereldberoemde rockband, gelauwerd acteur en beruchte Hollywood Bad Boy, blijkt Anne een onverwachte klik te hebben met zijn driejarige zoontje.

Het jongetje heeft het moeilijk sinds zijn moeder met de noorderzon vertrok en kan wel wat extra aandacht gebruiken. In een opwelling doet Rory Anne een aanbod dat ze niet kan weigeren: als ze drie weken meegaat met de Amerikaanse tournee van zijn band en op zijn zoontje past, mag ze een exclusief diepteartikel over de band schrijven. Anne pakt zonder aarzelen haar tas en gaat. Ze houdt zichzelf voor dat ze het doet voor haar carrière en voor het kind. Maar bijna tegen wil en dank vallen Anne en Rory voor elkaar. De gevolgen zijn niet te overzien…

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 17 januari 2019
ISBN 9789463627283
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 46m 21s
Bestandsgrootte 537 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘De originele manier van brengen, de pittige manier van schrijven van Jackie van Laren, het stukje spot en zelfreflectie maken dit boek heerlijk om te lezen!’ (Meerdansandra.nl)

‘Een heerlijke roman bomvol geweldige karakters en de nodige dosis humor!’ (Kwanteinwonderland.com)

‘Ik denk dat Vallen een regelrechte zomerhit gaat worden.’ (Christinabrouwers.wordpress.com)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jackie van Laren

Jackie van Laren (1968) heeft twee grote passies in haar leven: muziek en verhalen. Met de driedelige Q-serie maakte ze haar debuut als schrijfster. Daarna volgde het tweeluik Vallen en Opstaan. De eerste twee delen van de Eilandliefde-serie verschenen in februari 2018.

Toon aanbod