Luistervoorbeeld

Niets is onmogelijk

Auteur Elisabeth Strout
Spreker Karin Douma
Speelduur 7u 43m 45s
€ 14,99

Beschrijving

In Elizabeth Strouts alom geprezen roman Ik heet Lucy Barton roddelen Lucy en haar moeder in het ziekenhuis, bij wijze van toenaderingspoging, over de mensen uit hun dorp: de mooie meisjes Nicely, de aardige leraar maatschappijleer meneer Haley, het arme neefje Abel Blaine. De onsentimentele, diepmenselijke stem van Lucy kleurde hun herinneringen weemoedig en troostend tegelijk.

In Niets is onmogelijk resoneert deze stem opnieuw, een aantal jaren later, en komende mensen uit Lucy’s verleden nog een keer aan bod. Hele levens in al hun complexiteit worden voor heel even opgeroepen en met elkaar verbonden in negen indringende verhalen.

Niets is onmogelijk is een cadeau aan elke lezer die zich wellicht afvroeg hoe het jaren later met Lucy Barton zou gaan. Maar het is ook een inkijkje in een fictief universum dat uniek is in de hedendaagse literatuur.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 19 februari 2019
ISBN 9789463628648
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 43m 45s
Bestandsgrootte 637 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Als u Niets is onmogelijk uit hebt, zult u sterk de behoefte hebben de vorige roman te herlezen. En daarna opnieuw dit wondermooie boek ter handen te nemen.' (***** NRC Handelsblad)

'Dit kan heel makkelijk de zomer van Elizabeth Strout worden.' (Harpers Bazaar)

'Ingenieus weet Strout deze verhalen onderling te vervlechten, je gretig door te laten lezen en steeds nieuwsgierig te maken naar volgende figuren wier lot al even is aangestipt.' (Trouw)

'Strout is een begaafd stiliste, die aan een paar woorden genoeg heeft om sfeer op te roepen.' (**** Leeuwarder Courant)

'De Amerikaanse schrijfster Elizabeth Strout is een geheimtip in de literatuur. Een hele goede schrijfster van onder meer Ik heet Lucy Barton.' (Het Parool)

'Strout kan in twee paginas een wereld oproepen waar anderen een half boek voor nodig hebben.' (VPRO Gids)

'Een indringende en liefdevol geschreven roman.' (**** AD Magazine)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Elisabeth Strout

Elizabeth Strout (1956) is een Amerikaanse schrijfster en auteur van onder andere Amy en Isabelle, Blijf mij nabij, Olive Kitteridge en Ik heet Lucy Barton. Olive Kitteridge werd in 2009 met de Pulitzerprijs bekroond. De HBO-verfilming, met Frances McDormand in de hoofdrol, won in 2015 zes Emmy Awards, waaronder die voor beste miniserie. Ik heet Lucy Barton klom tot plaats nummer 1 van de New York Times bestsellerlijst, en stond op de longlist voor de Man Booker Prize.

Toon aanbod