Luistervoorbeeld

Masser Brock

Auteur Bert Wagendorp
Voorlezer Hylke van Sprundel
Speelduur 11u 57m 23s
€ 14,99

Beschrijving

Masser Brock is de spectaculaire nieuwe roman van Bert Wagendorp, een wervelend verhaal over een columnist in het hedendaagse meningencircus, waarin de waarheid ook maar een opvatting is.

Masser Brock is columnist voor De Nieuwe Tijd, de grootste kwaliteitskrant van het land. Zijn zus is de spindoctor van de premier. Wanneer in Pantsjagan vier Nederlandse soldaten onder vreemde omstandigheden om het leven komen, probeert Masser de waarheid te ontrafelen en creëert zij een heel andere. Intussen blijkt dat De Nieuwe Tijd geïnfiltreerd is geweest door de geheime dienst, werkt Massers neefje Jimi gestaag verder aan zijn exclusieve horloge met eeuwigdurende kalender en wacht Heino de sint-bernard een grootse taak.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 19 februari 2019
ISBN 9789463628709
Taal Nederlands
Speelduur 11u 57m 23s
Bestandsgrootte 657 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Bert Wagendorp
Bert Wagendorp

Bert Wagendorp (1956) is columnist bij de Volkskrant. Hij versloeg vanaf 1989 voor de Volkskrant alle grote wielerwedstrijden, waaronder zes keer de Tour de France.

Hiernaast is hij medeoprichter en redacteur van het wielertijdschrift De Muur. Wagendorp publiceerde eerder de novelle De proloog en de verhalenbundel De dubbele schaar. In 2013 verscheen Ventoux, door De Wereld Draait Door uitgeroepen tot Boek van de Maand in juni 2013.

Toon aanbod