Luistervoorbeeld

De mannen vallen

Siciliaanse kronieken
SerieSiciliaanse kronieken deel 2
Auteur Inge Ipenburg
Spreker Inge Ipenburg
Speelduur 15u 7m 25s
€ 14,99

Beschrijving

De mannen vallen is het tweede deel van Inge Ipenburgs bloedstollende Siciliaanse Kronieken.

Een klein dorp op Sicilië. Een val, een klap, een plas bloed. Op het plein voor de dom ligt het levenloze lichaam van een man. Is hij gesprongen? Of is hij gevallen, geduwd?

Hoog boven het plein wordt een jongetje in het appartement van Herman, de beste vriend van Max, gevonden. Herman zelf is nergens te bekennen, evenals de moeder van het jongetje.

Het is de zomer van 2016. Het eiland wordt overspoeld door stromen vluchtelingen, maar dit dorp lijken ze over te slaan. Op dat ene kleine meisje na. Een meisje dat niet praat.

Wat is hier in godsnaam aan de hand? De eigengereide Max woont al jaren op Sicilië. Tijdens een indrukwekkende zomer, waarin haar verleden haar op de hielen zat, heeft ze de Hollandse inspecteur Wil Heerema beter leren kennen. Samen stuiten ze aan het einde van die lange en warme Italiaanse zomer op de sporen van een gruwelijke waarheid, die ze misschien wel nooit hadden willen kennen.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 24 september 2019
ISBN 9789463629225
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 15u 7m 25s
Bestandsgrootte 831 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Inge Ipenburg

Inge Ipenburg (1957) is afgestudeerd aan de Akademie voor Kleinkunst in Amsterdam waarna ze nog diverse acteerworkshops volgde. Ze is in het theater in vele grote en kleine vrije producties te zien geweest en heeft aan een aantal Nederlandse en buitenlandse films meegewerkt. Ze kreeg landelijke bekendheid met haar rol van Martine Hafkamp in de beginjaren van GTST. In de jaren daarna was ze op toneel o.a.in de Jantjes en Tel uit je winst te zien, op televisie als Sophie Noordermeer in de dramaserie Westenwind.

Inge geeft al jaren les in acteren gericht op camera zowel privé als in groepsverband. Daarbij werkt ze regelmatig als persoonlijke coach binnen het bedrijfsleven en geeft trainingen aan mensen die in het openbaar moeten spreken. Ook is ze regelmatig coach voor televisiepresentatoren en schrijft presentatieteksten.

Ze was 'De Mol' in de serie van Wie is de mol 2007, heeft meerdere televisieprogramma’s gepresenteerd waaronder Droomland en Geld ligt op straat, waarbij ze ook deels de redactie deed. Ze werkt in het land regelmatig als presentatrice en dagvoorzitter.

De laatste jaren is ze als actrice te zien geweest in 4 zeer succesvolle Sinterklaas bioscoopfilms en 2012 in de bioscoopfilm Joris en Boris en Het Geheim van de Tempel. In het theater heeft ze de afgelopen jaren o.a. barones Elsa in The Sound of Music gespeeld, de 4 heksen in de zeer succesvolle grote muzikale winterproductie De Tovenaar van Oz van Het Hofpleintheater. Eerder was ze te zien in Vagina Monologen.

Mei 2014 verschijnt haar spannende debuutroman Het Gerecht bij uitgeverij De Fontein.

Toon aanbod