Luistervoorbeeld

Onvergetelijk

The Darkest Minds-trilogie 2
SerieThe Darkest Minds-trilogie deel 2
Auteur Alexandra Bracken
Spreker Lottie Hellingman
Speelduur 16u 57m 24s
€ 14,99

Beschrijving

Ruby heeft nooit gevraagd om de superpowers die haar bijna het leven kostten. Nu moet ze die dagelijks gebruiken in haar strijd om een corrupte regering ten val te brengen...

Wanneer Ruby een verontrustend geheim te horen krijgt, begint ze aan haar gevaarlijkste missie: ze moet de Children’s League verlaten en alleen verder trekken. Cruciale informatie over de ziekte die Ruby en de anderen heeft gemaakt tot wat ze nu zijn, heeft alle vernietigingspogingen overleefd. De waarheid ligt slechts op één plaats opgeslagen: een flashdrive in de handen van Liam Stewart, de jongen met wie Ruby ooit verder wilde en die haar heeft laten vallen als een baksteen.

Als ze wanhopig wetteloos het land doorkruist om Liam te vinden en antwoorden te krijgen op de catastrofale situatie, wordt ze heen en weer geslingerd tussen oude vrienden en haar belofte aan de League. Ruby zal alles doen om de mensen van wie ze houdt te beschermen. Maar wat als het winnen van de oorlog betekent dat ze zichzelf voorgoed kwijtraakt?

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 30 juli 2019
ISBN 9789463629447
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 15 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 16u 57m 24s
Bestandsgrootte 931 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Alexandra Bracken

Alexandra Bracken is geboren en getogen in Arizona. Als dochter van een Star Wars verzamelaar werd ze meegenomennaar talloze Star Wars-conventies en speelgoedbeurzen,wat haar rijke fantasie en haar diepe liefde voor lezen heeft doen ontstaan. Haar boeken worden in ruim 15 talen uitgegeven.

Toon aanbod