Luistervoorbeeld

Vader op komst

Wat je als moderne vader kunt verwachten (en doen!)
Auteur Willem Bisseling
Spreker Willem Bisseling
Speelduur 5u 25m 19s
€ 14,99

Beschrijving

Van zwangerschapsyoga tot inentingen, kleding, de bevalling, geboortekaartjes en het consultatiebureau, een actueel en praktisch alternatief voor Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!

Alles wat je als moderne vader wilt weten staat in dit leuke en praktische boek. Want waar loop je tijdens (en vlak na) de zwangerschap allemaal tegenaan? Wat is een bevalplan precies en wat moet je allemaal kopen bijvoorbeeld? Vader op komst staat boordevol handige tips, checklists en grappige verhalen speciaal voor aanstaande vaders. De meeste informatie is nog altijd vrijwel uitsluitend op de moeder gericht. Dit boek is er uitdrukkelijk voor de vaders die goed geïnformeerd willen zijn tijdens die eerste periode.

Er zijn steeds meer gezinnen die de zorg voor hun kinderen gelijk willen verdelen. Het percentage jonge vaders dat ouderschapsverlof opneemt en thuisblijft om voor de kinderen te zorgen is de afgelopen tien jaar verdubbeld. Wil jij het ook gewoon samendoen? Dit is de ultieme voorbereiding op het moderne vaderschap. Vader zijn gaat na dit boek (bijna) vanzelf!

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 6 augustus 2019
ISBN 9789463629942
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 25m 19s
Bestandsgrootte 298 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Wat een verademing! Eindelijk een boek waarin aanstaande vaders op een eerlijke en gelijkwaardige manier worden voorbereid op de komst van hun kind. Niet flauw en cliché, maar geestig en oprecht. Een must read voor moderne vaders (en moeders)!’ Isa Hoes


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Willem Bisseling

Willem Bisseling (1982) is literair agent en schrijver. Hij begeleidt en vertegenwoordigt auteurs op artistiek en zakelijk gebied bij het agentschap Sebes & Bisseling. Willem is sinds 2018 vader van Bente en zou na Alweer een bestseller nooit meer een boek schrijven.

Toon aanbod