Luistervoorbeeld

We zijn verdwaald

Auteur Manon Duintjer
Spreker Afke Reijenga
Speelduur 5u 58m 41s
€ 14,99

Beschrijving

Hoe worden we wie we zijn? Komt er een moment dat we accepteren dat we niet altijd de antwoorden krijgen die we nodig hebben?
Over de pogingen van een dochter en vader om nader tot elkaar te komen.

Amsterdam eind jaren zeventig, terwijl yoga en de Oosterse levensfilosofieën steeds meer hun intrede doen in het nuchtere Hollandse leven, besluit Kims vader, een gevierd professor, zijn vrouw en dochter te verlaten en zijn geluk te beproeven in India. Vanuit de Himalaya stuurt hij Kim kaartjes met apocalyptische voorspellingen. Hierdoor ontwikkelt Kim, aangevuurd door haar moeder, een allergie voor alles wat met spiritualiteit te maken heeft.

Jaren later reist Kim samen met haar vader naar India in de hoop hem beter te begrijpen. Ze trekken via de stranden van Goa naar een ashram in het zuiden van India. Zal zij de antwoorden vinden die ze zoekt?
Een indringende roman, deels gebaseerd op Duintjers eigen jeugd, over de impact die de keuzes van ouders kunnen hebben op een kind.

Duintjer creëert fascinerende personages en schetst tegelijkertijd een levendig beeld van de spirituele hausse eind vorige eeuw.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 10 oktober 2019
ISBN 9789463630917
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 58m 41s
Bestandsgrootte 328 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Manon Duintjer

Manon Duintjer (1969) is van huis uit historica en kan bogen op ruime ervaring in het boekenvak o.a. als redacteur, uitgever, recensent en auteur. Zij stelde o.a. de bundels Wat ik van mijn moeder leerde, Mannen jagen, vrouwen schieten raak, Zij denkt dus zij bestaat en Zien is geloven samen.

In 2011 verscheen bij uitgeverij Ambo /Anthos haar romandebuut De S-machine. Samen met Marlies Visser ontwikkelde zij het filosofiespel Nomizo.
Manon is schrijfdocent bij de Schrijversacademie en de Querido Academie en houdt regelmatig openbare interviews met auteurs.

18 april 2019 verschijnt haar tweede roman We zijn verdwaald bij Gloude publishing. Manon woont in Haarlem met haar man en twee kinderen.

Toon aanbod