Luistervoorbeeld

Stoorzender

Auteur Arjen Lubach
Spreker Arjen Lubach
Speelduur 5u 43m 50s
€ 14,99

Beschrijving

In Stoorzender doet Arjen Lubach verslag van twee jaar uit zijn bewogen bestaan. Vanuit zes verschillende plekken (Los Angeles, Vlieland, New York, Friesland, Zweden en Amsterdam) schrijft hij ongebruikelijk persoonlijk over Zondag met Lubach, muziek, comedy, politiek, het leven en de liefde. Stoorzender is een unieke mix van eerlijke, grappige en ontroerende verhalen, zoals alleen Arjen Lubach die kan schrijven.

Details

ImprintPodium
UitgeverPodium Uitgeverij
Publicatiedatum 19 augustus 2020
ISBN 9789463810586
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 43m 50s
Bestandsgrootte 472 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Arjen Lubach

Arjen Lubach (1979) debuteerde in 2006 met de roman Mensen die ik ken die mijn moeder hebben gekend, in 2008 gevolgd door het eveneens geprezen Bastaardsuiker. Zijn derde roman, Magnus, werd bekroond met de publieksprijs van de Dioraphte Jongerenliteratuurprijs.

Behalve met schrijven houdt Lubach zich bezig met theater, filmscenario’s en werkzaamheden voor radio en televisie: afgelopen jaren maakte hij onder andere de Rapservice voor het tv-programma Koefnoen en was hij winnaar van de televisiequiz De slimste mens. In februari 2013 is zijn boek IV verschenen. IV werd genomineerd voor De Gouden Strop 2013 en won de Crimezone Debuutprijs. In februari 2014 verscheen de mid-price editie, waar Lubach een nieuw einde voor schreef. Hij zei hierover: 'Ik heb geen spijt van het oude einde. Maar het nieuwe einde heeft meer te maken met de huidige situatie in de wereld en de wereld van het boek.'

Toon aanbod