als de Hemel genoeg ruimte heeft
als de Hemel genoeg ruimte heeft

als de Hemel genoeg ruimte heeft

Vrienden Magnus en Elias zijn elkaars tegenpolen: Magnus galoppeert door het leven, Elias kijkt toe hoe Magnus de wereld naar zijn hand zet.

Auteur

Splinter Chabot

Spreker

Maarten Heijmans

Speelduur

16 uur 0 min

€ 14,99

Beschrijving

Vrienden Magnus en Elias zijn elkaars tegenpolen: Magnus galoppeert door het leven, Elias kijkt toe hoe Magnus de wereld naar zijn hand zet. Ze besluiten samen op reis te gaan door een land dat lang geleden betoverend is geweest. De route is uitgestippeld, de bestemming staat vast. Onderweg komen ze voor de grootste keuzes uit hun leven te staan.
Hoewel Magnus in het zonlicht lijkt te leven, is er schaduw in zijn hoofd. Elias ontdekt dat hoe dicht je ook bij iemand komt, uiteindelijk iedereen alleen is met zijn gedachten.
als de Hemel genoeg ruimte heeft is een overdonderend, sprookjesachtige roman over onvoorwaardelijke vriendschap, twijfel en eenzaamheid. Maar bovenal over verlangen en vrijheid.

Details

Imprint

Podium

Uitgever

Park Uitgevers

Publicatiedatum

16 augustus 2022

ISBN

9789463811682

Taal

Nederlands

Speelduur

16 uur 0 min

Bestandsgrootte

1317 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Splinter Chabot (1996) is schrijver, politicoloog, programmamaker en presentator. Zijn debuutroman CONFETTIREGEN (2020) stond op de shortlist van de Hebban Debuutprijs en het Beste Boek voor Jongeren. Uit de vele reacties is Roze Brieven ontstaan, een dialoog tussen de lezers en de schrijver. Beide boeken staan in de Regenboog Top 100: CONFETTIREGEN op 1 en Roze Brieven op 4. In 2021 was Chabot een van de schrijvers van het geschenk van de Boekenweek van Jongeren. CONFETTIREGEN wordt verfilmd door Michiel van Erp.

Meer auteur Splinter Chabot Bekijk alles

Confettiregen

Confettiregen

Splinter Chabot

€ 14,99

Meer spreker Maarten Heijmans Bekijk alles

Naar het paradijs

Naar het paradijs

Hanya Yanagihara

€ 16,99