Luistervoorbeeld

Peter en zijn zusjes

Auteur Evert Kuijt
Spreker Evert Kuijt
Speelduur 57m 45s
€ 6,35

Beschrijving

Evert Kuijt vertelt voor kinderen van 3 tot 8 jaar over Peter en zijn zusjes. Vriendelijk verteld en leuk afgewisseld met een vrolijk muziekje!

Inhoud
1. Peter heeft vrij
2. Peter gaat fietsen
3. Peter, Janneke en de step
4. De step weer terug
5. Peter en Custa, de hond
6. Peter en zijn zusje Elsje
7. Peter op de dijk
8. Peter en de boodschap
9. Peter en de duiven
10. Het verhaal van vader

Details

UitgeverInterclassic Music
Publicatiedatum 24 oktober 2012
ISBN 9789490165192
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 4 tot 6 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 57m 45s
Bestandsgrootte 36 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Evert Kuijt (1939) werd in Rotterdam geboren. Hij begon zijn loopbaan als onderwijzer, vervolgens was hij directeur op een basisschool en nog weer later leraar Nederlands op een mavo-school. Momenteel is hij werkzaam als auteur, tekstschrijver en vertaler (Duits, Engels) en werkt hij mee aan diverse periodieken. Evert Kuijt: ‘Ik heb altijd graag verteld. De verhalen ben ik gaan opschrijven, en in kranten en tijdschriften heb ik diverse vervolgverhalen geschreven, die later in boekvorm zijn uitgegeven.’ De kinder- en kleuterbijbel en twee jongerendagboeken, Jouw eigen dagboek en Elkedagboek schreef hij in opdracht. De kinderbijbel werd vertaald in het Hongaars en Russisch en de kleuterbijbel in het Zuid-Afrikaans, Duits en Russisch.

Hij schreef ook verschillende jeugdboeken, zoals Kolja en het gele boek, Avonturen op Braamhage en De vlucht van Mels Verstraate en romans, waaronder Alleen Marjolein, en ook dichtbundels, onder meer Verlangend zingen.

Toon aanbod